Φαρμακευτικός Σύλλογος Θήβας - Με μεγάλη επιτυχία σεμινάριο για το ρόλο του Φαρμακοποιού στην ορθή χρήση αντιβιοτικών

Με μεγάλη επιτυχία και δυναμική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 22/2/20  το σεμινάριο για το ρόλο του Φαρμακοποιού στην ορθή χρήση αντιβιοτικών, στο Συνεδριακό κέντρο Θήβας.
Στο σεμινάριο είχαν κληθεί από τον Πρόεδρο του ΦΣΘ κ. Σεραφείμ Ζήκα και τίμησαν με την παρουσία τους η  Πρόεδρος του τοπικού Ιατρικού  Συλλόγου, κ.Φιλιώ Πρωτόπαπα, η Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας κ. Σοφία  Καϊτατζή ,η κ. Μαρία Μεταξά Προϊσταμένη του τμήματος Κοιν.Αλληλεγγύης και ο Διοικητής του Γ.Ν.Θήβας κ.Κων/νος Χροναίος οι οποίοι παρακολούθησαν κι αυτοί με ενδιαφέρον, ενώ στον χαιρετισμό τους τοποθετήθηκαν στην ουσία του θέματος βοηθώντας τόσο στην καλύτερη κατανόηση μεταξύ των κλάδων μας, όσο και στην σιγουριά για δρομολόγηση μελλοντικών δράσεων ώστε να εμβαθύνουμε τη συνεργασία και να θέσουμε γερά θεμέλια όλοι μαζί οι υγειονομικοί στην απαραίτητη αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος της μικροβιακής αντοχής!
Οι  συνάδελφοι ενημερώθηκαν για κρίσιμα στοιχεία επί του θέματος από τον ειδικό ομιλητή και Κλινικό Φ/ό κ. Διαμαντή Κλημεντίδη.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και μια συνοπτική παρουσίαση από τους υπεύθυνους της εταιρίας ΕΛΠΕΝ, η οποία ήταν και ο χορηγός του σεμιναρίου, τόσο για την ιστορία και τις εγκαταστάσεις της εταιρίας, όσο και για τη σημασία των προβιοτικών στη συγχορήγηση με αντιβιοτικά.
Ο ΦΣΘήβας  παραμένει αταλάντευτα σταθερός στην προσπάθεια για συνεχή και ουσιαστική επιμόρφωση των μελών του, ενώ θα εργαστεί για την συστράτευση όλων των υγειονομικών δυνάμεων στη μάχη για τη Δημόσια Υγεία.


Φαρμακευτικός Σύλλογος Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget