Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς - Απαιτούμε γνήσιο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Για ακόμα μια φορά η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ έδειξε απροκάλυπτα το εργοδοτικό – κυβερνητικό της πρόσωπο, παίρνοντας απόφαση για ένα συνέδριο – παρωδία στις 25 Φλεβάρη στο Καβούρι. Η απόφαση για συνέδριο πάρθηκε,κατά τα λεγόμενα τους, στα γραφεία του ΣΕΒ και στο πρωθυπουργικό γραφείο, στις 17 Φλεβάρη, μία μέρα πριν τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, δικαιώνοντας τον χαρακτηρισμό που τους αποδίδεται, συνδικαλιστική μαφία.
Το εν λόγω “συνέδριο” θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φλεβάρη στο πολυτελές και καλά φυλασσόμενο ξενοδοχείο “Απόλλων”, με παρουσία του Πρωθυπουργού, του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καθώς και του Υπουργού προστασίας του πολίτη. Ένα συνέδριο μικρής διάρκειας, τέτοιας ώστε ίσα ίσα να γεμίσει η Κάλπη, με συνοπτικές διαδικασίες, πράγμα που δεν προβλέπεται από κανένα καταστατικό, με παρουσία αστυνομίας, για να κάτσουν με το ζόρι στο σβέρκο των εργαζομένων οι γνωστοί εργατοπατέρες, ο Παναγόπουλος και η παρέα του.
Οι δυνάμεις της ΔΑΣ έστειλαν πρόταση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ να γίνει συνέδριο με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, τόσο στην ταυτοποίηση των συνέδρων, αλλά και τη χρονική διάρκεια που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το συνέδριο. Να γίνει ένα συνέδριο το οποίο θα συζητηθούν τα προβλήματα των εργαζομένων, και θα εκλεχθούν δημοκρατικά οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, χωρίς ΜΑΤ, χωρίς την παρέμβαση της Κυβέρνησης και της Εργοδοσίας.Παρ' όλα αυτά η πρόταση αυτή όχι απλά απορρίφθηκε, αλλά απαντήθηκε με ύβρεις και απειλές. Η διορισμένη ηγεσία τη ΓΣΕΕ θέλει να επιβάλει μια συνεδριακή διαδικασία η οποία στην ουσία είναι πραξικόπημα! Δεν δεχόμαστε η Κυβέρνηση και η εργοδοσία να κάνει κουμάντο στις οργανώσεις των εργαζομένων! Να γνωρίζουν οι γνωστοί εργατοπατέρες ότι θα λογοδοτήσουν στους εργαζόμενους! Δεν θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα!

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget