Μέλος της Εθνικής αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών ο Πρόεδρος του ΔΣ Ορχομενού Γιάννης Τσιάμης

Μόνο τιμή περιποιεί για το Δήμο Ορχομενού η συμμετοχή ως τακτικό μέλος της Εθνικής αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των περιφερειών, του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Τσιάμη.
 Ομόφωνα το ΔΣ της ΚΕΔΕ πρότεινε για τα επόμενα 5 χρόνια τη συμμετοχή του Γιάννη Τσιάμη ως τακτικό μέλος στο Κογκρέσο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών της Ε.Ε. στην επίσημη έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
 Ο πρόεδρος του ΔΣ Ορχομενού και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ αποτελεί τον μοναδικό δημοτικό σύμβουλο της χώρας που συμμετέχει στην Ελληνική αντιπροσωπεία.
 Η Επιτροπή των Περιφερειών αποτελεί το συμβουλευτικό σώμα που εκπροσωπεί τις τοπικές και περιφερειακές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σκοπό να προβάλλει την τοπική και την περιφερειακή άποψη σχετικά με την ευρωπαϊκή νομοθεσία μέσω της έκδοσης γνωμοδοτήσεων για προτάσεις της Επιτροπής σε θέματα που αφορούν στην πολιτική απασχόλησης, στο περιβάλλον στην εκπαίδευση ,τη δημόσια υγεία κ.α..
 Το κογκρέσο των τοπικών περιφερειών εκπροσωπεί 183.000 περίπου δήμους και κοινότητες της Ευρώπης.
 Την Ελληνική αντιπροσωπεία απαρτίζουν οι Δήμαρχοι, Κέρκυρας, Λαρισαίων, Μυκόνου και ο δημοτικός σύμβουλος Ορχομενού Γιάννης Τσιάμης ως τακτικά μέλη και ως αναπληρωματικά οι Δήμαρχοι Έδεσσας, Παγγαίου και Αγίου Δημητρίου Αττικής.
 Παράλληλα το μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ Γιάννης Τσιάμης εξελέγη για 2η συνεχή θητεία στη θέση του προέδρου της μόνιμης επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
 Η δήμαρχος Ορχομενού συγχαίρει το στενό συνεργάτη της και πρόεδρο του ΔΣ Γιάννη Τσιάμη και θεωρεί βέβαιο ότι θα ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία στις νέες αυξημένες αρμοδιότητες που αναλαμβάνει προς όφελος των πολιτών του δήμου μας, της Στερεάς και της Ελλάδας.

πρόεδρος του ΔΣ Ορχομενού

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget