ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ηλιοφάνεια, λίγες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά, ισχυροί βοριάδες στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες.
 Πιο αναλυτικά:
 Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά και βόρεια με τοπικές βροχές στο Ιόνιο περιμένουμε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.
 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 4 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -1 έως 12 βαθμούς), 7 έως 11 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 3 έως 10 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και 7 έως 12 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
 Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση .
 Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.
 Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget