Τα «Βάρβαρα» αναβίωσαν στη Θήβα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου , η Ένωση Μικρασιατών Θήβας αναβίωσε για 14η χρονιά το έθιμο των Βαρβάρων σε συνδιοργάνωση με τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας.Φέτος το έθιμο πλαισίωσαν καλλιτεχνικά η χορωδία της Ένωσης και η εξαιρετική χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Βραγκανιώτικων Κέρκυρας που διασκέδασαν το κοινό με το άρτιο πρόγραμμά τους.
 Οι γυναίκες μέλη του συλλόγου κέρασαν τον κόσμο με τα εκλεκτά γλυκίσματα που ετοίμασαν και φυσικά ανάρπαστα έγιναν τα Βάρβαρα που ετοίμασαν οι κυρίες Αν. Αφράτη, Ελισσάβετ Μπάκα, Αγνή Δεληκωνσταντίνου, Ιωάννα Αραπίκου, Χρ. Στρατέλου και Κερασία Ζώζου.
 Μετά το τέλος του καλλιτεχνικού προγράμματος ακολούθησε αυθόρμητο γλέντι με Μικρασιάτικες αλλά και επτανησιακές μελωδίες.
 Τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Χαρέμης, οι αντιδήμαρχοι Αν. Καμούτσης και Αντ. Χατζησταμάτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γρ. Παπαβασιλείου, Απ. Δαγδελένης, Ηλ. Τραμπάκουλος, Στ. Χαλβατζής, ο πρώην Δήμαρχος κος Νικολάου, η πρόεδρος των Μικρασιατών Νεάπολης Χαλκίδας κα Παπαγεωργίου και πλήθος Μικρασιατών.
 Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης και κράτησαν ζωντανό το έθιμό μας κόντρα στις δυσκολίες των καιρών:
 Τον Δήμαρχο Δ. Θηβαίων κο Αναστασίου και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κο Αν. Καμούτση, τον πρόεδρο καθώς και όλο το επιτελείο του ΔΟΘ για την συνολική συνδρομή τους, όπως και την υπεύθυνη Γραφείου Τύπου Δήμου Θηβαίων κα Ευγ. Βενιζέλου για την άρτια επικοινωνία της δράσης μας.
 Την ΔΗΚΕΘ για την παραχώρηση της αίθουσας, την φωτογραφική ομάδα Take a shot του Γ. Δελβενακιώτη και την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Sterealive για την οπτικοακουστική κάλυψη και προβολή.
 Μέλι και γάλα στην στράτα όλων σας!!!

 TO

Δ.Σ. της Ε.Μ.Θ.




Ένωση Μικρασιατών Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget