Τρεις συλλήψεις για το διπλό φονικό στις Θεσπιές- Φρουρούνται οι δύο τραυματίες

Τρεις συλλήψεις εμπλεκόμενων στο άγριο φονικό στις Θεσπιές, οι δύο φρουρούνται σε νοσοκομεία της Αθήνας και ο τρίτος βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.Το μακελειό, που σημειώθηκε έξω από το Λύκειο, λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, συντάραξε την τοπική κοινωνία και πολλοί δεν τολμούν να σκεφτούν τι θα είχε συμβεί  εάν το περιστατικό γινόταν εν ώρα λειτουργίας του σχολείου με τις σφαίρες να πέφτουν βροχή.
 Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ δύο των οικογενειών οι οποίες δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην περιοχή με εταιρείες σεκιούριτι. Τα πράγματα έφτασαν στα άκρα και σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα τον θάνατο πατέρα και γιου, 75 και 34 ετών και τον τραυματισμό δύο ακόμη ατόμων.
 Ο ένας 50 ετών, ο οποίος είναι συγγενής των θυμάτων, και φέρει τραύματα στο χέρι και στα πλευρά. Διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΙΑΣΩ General στην Αθήνα.
 Ο άλλος τραυματίας είναι ο 33χρονος γιος του ιδιοκτήτη της αντίπαλης εταιρείας, που έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε κι αυτός στο νοσοκομείο  Ευαγγελισμός στην Αθήνα.
 Ο πατέρας του έχει συλληφθεί.
 Θύτες και θύματα έχουν καταγωγή από το χωριό Μαυρομμάτι Βοιωτίας και η κόντρα μεταξύ τους ήταν θέμα χρόνου να εξελιχθεί σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
 Αρκετές φορές στο παρελθόν υπήρξαν έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεων μεταξύ μελών των δύο οικογενειών. Φημολογείται, ότι οι δύο ιδιοκτήτες των εταιρειών είναι ξαδέλφια και παλιά είχαν κοινή εταιρεία σεκιούριτι. Αργότερα όμως τσακώθηκαν και δημιούργησαν ξεχωριστές επιχειρήσεις.
 Από το Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων, πάντως διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που φέρουν το Δήμο να έχει αναθέσει τη φύλαξη του σχολείου σε μια από τις δυο εταιρίες.
 Εκείνο που είχε επιτραπεί ήταν η τοποθέτηση διαφημιστικής πινακίδας και από τις δύο εταιρίες.
 Η προανάκριση της υπόθεσης διεξάγεται από την Ασφάλεια Θηβών.

φονικό στις Θεσπιές

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget