ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019)

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά αναμένονται το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019. Άνεμοι έως και 10 μποφόρ στο Αιγαίο και 9 στο Ιόνιο. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.
 Πιο αναλυτικά, βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ από το πρωί θα εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Καταιγίδες αναμένονται κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν έως το πρωί στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές των δυτικών και βορειοδυτικών ηπειρωτικών.
 Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 14, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 7 έως 15, στα νότια ηπειρωτικά από 9 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 14, στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 16 (στα Δωδεκάνησα έως 18) και στην Κρήτη από 10 έως 18 βαθμούς.
 Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 7 έως 9 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 10 μποφόρ, προς το βράδυ όμως θα στραφούν σε βόρειους και βορειοδυτικούς 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 7 έως 9 μποφόρ, όμως από το απόγευμα και από δυτικά προς ανατολικά θα στραφούν σε δυτικούς 5 έως 7 και κατά τόπους έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ, γρήγορα όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.
 Στην Αττική αναμένονται βροχές και καταιγίδες έως το μεσημέρι, οι οποίες παρότι θα είναι σχετικά μικρής διάρκειας, υπάρχει πιθανότητα να είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ, ενώ στο Σαρωνικό θα φτάνουν και τα 9 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς.
 Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχοπτώσεις έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και στα ανοικτά του Θερμαϊκού έως 8 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν κατά 1 έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς.

https://www.meteo.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget