Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς είναι ενάντια σε κάθε προσπάθεια απαξίωσης, της ΛΑΡΚΟ, μίας ιστορικής βιομηχανίας που αποτελεί σημαντικό τμήμα της βιομηχανικής ραχοκοκαλιάς της χώρας.Η μνημονική δέσμευση των κυβερνήσεων να εκποιηθεί η βιομηχανία από το ΤΑΥΠΕΔ, την έχει μετατρέψει σε κρεματόριο για τους εργαζόμενους και φτηνή λεία για τους επιχειρηματικούς ομίλους που φιλοδοξούν να βάλουν στο χέρι τα κομμάτια της.
 Η ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ θα φέρει ελαστικοποίηση της εργασίας, συρρίκνωση του εισοδήματος των εργαζομένων και ακόμα μεγαλύτερη ανεργία με συνέπειες σε πολλά επαγγέλματα της περιοχής.
 Πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσει το έγκλημα σε βάρος ολόκληρης της Εργατικής Τάξης και των λαϊκών στρωμάτων της χώρας μας. Η ΛΑΡΚΟ έχει τεράστιες δυνατότητες να αναπτυχθεί να γίνει ο στυλοβάτης της βιομηχανικής ανάπτυξης προσφέροντας χιλιάδες νέες θέσεις μόνιμης, ασφαλούς, υγιεινής και αξιοπρεπούς εργασίας, με Συλλογικές Συμβάσεις και καλές αμοιβές.
 Για αυτό το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς θα είναι παρόν στην ανοιχτή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2019 για τον συντονισμό του αγώνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των θέσεων εργασίας των εργαζομένων σε αυτή.
 Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς θα είναι αρωγός σε όποια μορφή αγώνα αποφασιστεί για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, που συνδέονται με τα συμφέροντα της Εργατικής Τάξης, όλης της χώρας.
 Η απάντηση της Εργατικής Τάξης στις αντιλαϊκές πολιτικές της Κυβέρνησης θα είναι αυτή που αρμόζει στην ιστορία και την δύναμη του Εργατικού Κινήματος. Η προπαγάνδα και η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Για το Δ.Σ.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ           ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

θηβα,λαρκο

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget