Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων (Ειδική και Τακτική) στις 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
 1ο.Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον καθορισμό συντελεστή Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων χώρων για το έτος 2020 (Σχετ. η υπ’ αριθ. 192/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής) (Απόλυτη πλειοψηφία).
Εισηγητής : Οικονομική Επιτροπή
 2ο.Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον καθορισμό ενιαίου Ανταποδοτικού Τέλους  Δήμου Θηβαίων, για το έτος 2020 (Σχετ. η υπ’ αριθ. 193/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής) (Απόλυτη πλειοψηφία).
Εισηγητής : Οικονομική Επιτροπή
 3ο.Έγκριση 4ης  Τροποποίησης Προγράμματος Επενδύσεων – τεχνικού Προγράμματος Δήμου Θηβαίων έτους 2019 (Σχετ. η υπ’ αριθ. 9/2019 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής).
Εισηγητής : Εκτελεστική Επιτροπή
 4ο.Έγκριση 5ης Αναμόρφωσης Δημοτικού Προϋπολογισμού, οικ. έτους 2019 (Σχετ. η υπ’ αριθ. 189/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής).
Εισηγητής : Οικονομική Επιτροπή
 5ο.Υποβολή τροποποιημένου Τεχνικού Δελτίου του έργου «Βελτίωση της υφιστάμενης οδού από το Ύπατο έως την Ι.Μ. Σαγματά» στο πλαίσιο της ΣΑΕΠ 066 στο ΠΔΕ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Εισηγητής : Αικ.Θαλάσση, Προϊσταμένη Τμ.Προγραμματισμού
 6ο.Έγκριση 2ης τροποποίησης (παράταση προθεσμίας) της Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τον Δήμο Θηβαίων για το χρηματοδοτούμενο από τη ΣΑΕΠ 766 του ΠΔΕ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έργο «ANAΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΟΙΔΙΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ».
Εισηγητής : Αικ.Θαλάσση, Προϊσταμένη Τμ.Προγραμματισμού
 7ο.Αποδοχή 2ης τροποποίησης απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο : «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Δήμου Θηβαίων», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 01 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».
Εισηγητής: Αικ.Θαλάσση, Προϊσταμένη Τμ.Προγραμματισμού
 8ο.Υποβολή πρότασης συγχρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : «Προμήθεια εξοπλισμού για την εφαρμογή προγραμμάτων χωριστής συλλογής αστικών βιοαποβλήτων στο Δήμο Θηβαίων», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 14 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».
Εισηγητής : Αικ.Θαλάσση, Προϊσταμένη Τμ.Προγραμματισμού
 9ο.Λήψη απόφαση για τον καθορισμό ειδικοτήτων για πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».
Εισηγητής  : Αικ.Θαλάσση, Προϊσταμένη Τμ.Προγραμματισμού
 10ο.Ορισμός επιτροπής υποστήριξης και λειτουργίας του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Εισηγητής : Παν. Μπαρώνη, Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας
 11ο.Τροποποίηση της υπ΄ αριθ. 271/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς τον ορισμό Πολιτικού Υπευθύνου (αιρετού) του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων – Προαγωγή Υγείας και την λήψη σχετικής απόφασης για τον ορισμό μονίμου υπαλλήλου ως συντονιστή (υπεύθυνο για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων του Δικτύου στην πόλη).
Εισηγητής : Παν.Μπαρώνη, Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας
 12ο.Λήψη απόφασης για καταλογισμό αχρεωστήτως ληφθέντος ποσού σε βάρος πρώην δημοτικού  συμβούλου.
Εισηγητής : Γ.Καλατζή, Προϊσταμένη Τμ.Εσόδων-Περιουσίας
 13ο.Oρισμός εκπροσώπων του Δήμου για την επικαιροποίηση του Μητρώου Προσώπων που θα συγκροτούν τις Επιτροπές των έργων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8β του άρθρου 22 του Ν.4412/2014.
 14ο.Ορισμός αναπληρωτή τακτικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας Ανώνυμη Εταιρεία των ΟΤΑ «Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ».
 15ο.Λήψη απόφασης για την εξαίρεση του χαρακτηρισμού ως «Αξιόλογου έργου» του κτιρίου του παλαιού Νοσοκομείου Θηβών.
Εισηγητής : Παν.Βαρσάμης, Πολ.Μηχ/κός
 16ο.Έγκριση μελέτης του έργου «Αντικατάσταση υπολειπόμενου τάπητα στίβου του Δημοτικού Σταδίου Θήβας».
Εισηγητής : Παν.Θεοδοσιάδης.
 Σας καλούμε όπως προσέλθετε στην ΕΙΔΙΚΗ δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί  στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος)  στις  11  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2019  ημέρα  TETAΡΤΗ  και ώρα 20:00 όπου σε εφαρμογή  του άρθρου 159 του Ν.3463/06 ΚΔΚ θα συζητηθεί το παρακάτω θέμα :
 1)            Έγκριση  του Προϋπολογισμού του Δήμου Θηβαίων οικονομικού έτους 2020.

                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                             ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                                                                   ΧΑΡΕΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ











σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget