Ευχαριστήριο''Δημοτικής Συνεργασίας Ευθύνης"

Ευχαριστούμε θερμά τους 4.000 συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους και μας έδωσαν τη σημαντική δυνατότητα να εκπροσωπηθούμε με 7 δημοτικούς συμβούλους στο επόμενο συμβούλιο. Το ότι δεν αναδειχτήκαμε νικητές στην εκλογική αυτή διαδικασία δε θα μας απογοητεύσει. Ξεκινάμε δουλειά και μάλιστα άμεσα. Για τον Δήμο Θηβαίων, για αυτούς που μας στήριξαν και για αυτούς που δεν το έκαναν.
   Προσωπικά, ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τον κόσμο που πλαισίωσε την προσπάθειά μας.  Όπως και να έχει, όμως, είναι σεβαστή η ετυμηγορία των συμπολιτών μας.
   Αγωνιστήκαμε για την ανατροπή της επικρατούσας κατάστασης στον Δήμο Θηβαίων και αυτόν τον αγώνα θα συνεχίσουμε με συνέπεια και ευθύνη. Υποσχόμαστε ότι τα επόμενα 4 χρόνια- μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο- θα συγκρουστούμε με συμφέροντα και καθεστωτικές νοοτροπίες που έχουν κρατήσει τον Δήμο μας σε τέλμα. Σε αυτόν τον δρόμο θα συμπορευτούμε εποικοδομητικά με όλους όσοι έχουν γνώμονα το καλό των πολλών και έναν δήμο με ισότητα και ευημερία για όλους τους πολίτες της Θήβας και των χωριών της.
   Καλούμε τους συνδημότες μας, με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία την επόμενη Κυριακή, να είναι εκείνοι που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών.

Για τη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»
ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Θηβαίων

θηβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget