“Δημοτική Συνεργασία” και “Ώρα Ευθύνης” σε κοινό ψηφοδέλτιο

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα προβλήματα του Δήμου μας και διάθεση συνεργασίας για την αντιμετώπισή τους, ανακοινώνουμε την κοινή μας κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές για τον Δήμο Θηβαίων, με την Δημοτική Παράταξη «Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Τραμπάκουλο.
 Η πρωτοβουλία μας αυτή γίνεται στα πλαίσια μια αυτόνομης προσπάθειας, απαλλαγμένης από πολιτικές - κομματικές σκοπιμότητες και δεσμεύσεις, που εδράζεται στην ισότιμη και συλλογική εκπροσώπηση και των δύο πλευρών την επόμενη ημέρα.
 Οι βασικοί άξονες αυτής της προγραμματικής σύγκλισης είναι :
 Ø Η ανασυγκρότηση της λειτουργίας του Δήμου από μηδενική βάση, έτσι ώστε να ανατρέψουμε την κακή σημερινή εικόνα, σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 Ø Η πραγματική- και όχι κατ’ όνομα- συνένωση των τεσσάρων πρώην Καποδιστριακών Δήμων σε ένα ενιαίο διοικητικό πλαίσιο, μεταφέροντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες εγγύτερα στον πολίτη, με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
 Ø Η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που δυσφημούν τον Δήμο μας και δημιουργούν προβλήματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας (οικισμός ΡΟΜΑ, Νοσοκομείο Θήβας, προστασία του πολίτη),
 Ø Αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων για την οικονομική και πολιτιστική ανασυγκρότηση του Δήμου μας (Μουσείο, Αρχαιολογικοί χώροι, παραλίες, λίμνες, δημοτική περιουσία κ.α.)
 Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,
 εμείς ξεπεράσαμε προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτικές αντιθέσεις, με μοναδικό κριτήριο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και της προόδου τους τόπου μας, προς όφελος των πολλών. Σας καλούμε να μας εμπιστευτείτε και να συμπορευτείτε μαζί μας, στηρίζοντας και δυναμώνοντας αυτή την συλλογική προσπάθεια, πέρα από προσωπικές και κομματικές δεσμεύσεις, για να διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το όραμά μας για το Δήμο μας.

Για τη « Δημοτική Συνεργασία»           Για το « Δήμο Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »
 Ηλίας Τραμπάκουλος                                    Σταμάτης Η. Χαλβατζής


ΘΗΒΑ-Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget