Ντασιώτης Γεώργιος - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ !!!!

Με μια συγκέντρωση ,την Παρασκευή 1-3-2019, που γέμισε ασφυκτικά το Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου και τον περιβάλλοντα χώρο,η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ανακοίνωσε επίσημα τη συμμετοχή της στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.
Μεγάλη τιμή μας επιφύλαξε ο κος Λέανδρος Νικόλαος, Αντιπρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου,με το οποίο ο Δήμος μας συνεργάζεται και ο οποίος αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τη συνεργασία μας.
Μεγάλη μας τιμή επίσης και το πλήθος των Δημοτών που μας τίμησε. Εντυπωσιακή η παρουσία της Νεολαίας μας η οποία πρωταγωνιστεί στα ψηφοδέλτια μας .
Τους ευχαριστούμε όλους !!!!!!
 H ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ.ΝΤΑΣΙΏΤΗ
 ΚΥΡΊΕΣ ΚΑΙ ΚΎΡΙΟΙ
Εκλεκτοί Προσκεκλημένοι
Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα της Παράταξής μας, της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και μας τιμάτε με τη σημερινή σας παρουσία.
Σας καλέσαμε, για να ανακοινώσουμε ενώπιόν σας ότι η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, ζητάει εκ νέου τη στήριξή σας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Μάϊου.
Η στήριξη που σας ζητούμε, δεν έχει να κάνει ούτε με προσωπικές φιλοδοξίες κανενός, ούτε με εγωιστικές εμμονές σε τίτλους και αξιώματα, ούτε και με διάθεση προσωπικής προβολής.
Η απόφαση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών, να συνεχίσει στις εκλογές του Μάϊου, με επικεφαλής τον υποφαινόμενο, δεν αποτελεί προσωπική απόφαση κανενός, αλλά συλλογική απόφαση της παράταξης, με συμφωνημένες διαδικασίες και με κοινά αποδεκτό αποτέλεσμα.
Ο σεβασμός ή μη των διαδικασιών στην πολιτική αλλά και των αποτελεσμάτων που προκύπτουν από αυτές, αποτελεί μεν προσωπική επιλογή του καθενός την οποία και χρεώνεται, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και υποχρέωση όλων όσοι θέλουν να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ και ΦΕΡΕΓΓΥΟΙ.
Η πολιτική συμπεριφορά όλων μας αντανακλά και στον τρόπο που χειριζόμαστε ή θα χειριστούμε τα δημόσια πράγματα.
Όλοι γνωρίζετε ότι εργαστήκαμε για την άνοδο του Δήμου μας και τα καταφέραμε. Ότι τα αξιώματα δεν τα χρησιμοποιήσαμε για ίδιο όφελος αλλά, σύμφωνα με την εντολή σας με ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ και ΣΟΦΡΩΣΥΝΗ, για να υπηρετήσουμε τον Δημότη και το συμφέρον του Δήμου.
Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτά τα χρόνια η εμπιστοσύνη σας ήταν αμέριστη στο πρόσωπό μου και στην Παράταξή μας , γιατί στην πολιτική μας ήταν ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ, που τον υπηρετήσαμε πάντα και δεν τον ανακαλύψαμε μετά από πολλά χρόνια.
Όλοι γνωρίζετε ότι δεν ήμουν και δεν είμασταν απόντες από πουθενά και ότι τα συμφέροντα και το όνομα του Δήμου μας ήταν το πρώτο μας μέλημα.
Όλοι αισθανόμαστε υπερηφάνεια όταν ακούμε να συζητιέται θετικά παντού ο Δήμος μας και όλοι έχουμε σκεφτεί ότι αυτό μας αξίζει.
Όλοι έχουμε αισθανθεί ικανοποίηση και συγκίνηση, Δημοτική Αρχή και Δημότες, όταν οι τεράστιες προσπάθειες καταλήγουν σε θετικά αποτελέσματα για το Δήμο μας και από αυτό παίρνουμε δύναμη και πεισμώνουμε για να διεκδικήσουμε τον επόμενο στόχο.
 Όλοι βλέπουμε με τα μάτια σας το τεράστιο έργο που γίνεται στο Δήμο μας και σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα και όλοι αισθανόμαστε την τεράστια άυλη προστιθέμενη αξία που μας προσδίδει η καλή φήμη.
Όλοι γνωρίζετε ότι ως Δήμαρχος σεβάστηκα την αξιοπρέπεια όλων και ποτέ δεν έδειξα σκόπιμα μεροληψία ή διάκριση σε κανέναν γιατί, ο ΔΗΜΟΤΗΣ ήταν πάντα ΠΡΩΤΑ στις επιλογές μου και κάθε ενέργειά μου αποσκοπεί στο να εδραιωθεί σε αυτή τη θέση.
Κυρίες και κύριοι
Είμαστε η Δημοτική Αρχή που σε απελπιστικά δύσκολο οικονομικό και θεσμικό περιβάλλον, δώσαμε ώθηση στο Δήμο και προσφέραμε πολλά πράγματα στους Δημότες μας.
Αυτό το καταφέραμε γιατί λειτουργήσαμε με γνώμονα τα συμφέροντα του δημότη και μόνο.
Δεν προβάλαμε πολιτικές μας ιδεοληψίες.
Δεν θεωρήσαμε κανέναν ως αντίπαλο, αλλά όλους ως συνεργάτες.
Διεκδικήσαμε παντού, κερδίσαμε από παντού και κάναμε φίλους που κι αυτοί θέλουν πλέον να μας βοηθήσουν.
Κερδίσαμε με την πολιτική μας ,το σεβασμό προς τα πρόσωπά μας και το Δήμο μας κι αυτό είναι πλέον αντιληπτό από όλους.
Είμαστε η Δημοτική Αρχή που το έργο μας είναι πλέον κεφάλαιο για το Δήμο μας, που τον καταστήσαμε βιώσιμο οικονομικά και υπολογίσιμο παντού.
Κάναμε και λάθη, είχαμε αστοχίες και παραλήψεις, αλλά ποτέ με σκοπιμότητα. Αγαπάμε και τα λάθη μας γιατί από αυτά γινόμαστε σοφότεροι και πιο χρήσιμοι.
Κυρίες και κύριοι
Ζητάω σήμερα ενώπιόν σας να στηρίξετε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, στις εκλογές του Μαϊου δίνοντάς της καθαρή εντολή να συνεχίσει το έργο της.
Δεν είναι εγωισμός και φιλοδοξία.
Είναι η επιθυμία να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας.
Πολλά έργα μας είναι σε εξέλιξη και ακόμα περισσότερα ενταγμένα ή δημοπρατημένα να ξεκινήσουν.
Πολλές προτάσεις μας αυτή τη στιγμή καταρτίζονται, με τις ανάλογες τεχνικές μελέτες για να υποβληθούν. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με τον τρόπο που ξέρουμε να διεκδικούμε και να κερδίζουμε.
 Οι Ψηφιακές υπηρεσίες με τις ανάλογες ενέργειες και υποδομές από το Δήμο μας έχουν ήδη ξεκινήσει και πρέπει να ενταθούν. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .
Η νέα γενιά ήταν πάντα προτεραιότητά μας. Το δείχνουν τα Σχολεία μας και οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να είναι. Ότι κι αν κάνουμε για τα παιδιά μας πάντα λίγο θα είναι.
Η κοινωνική μας πολιτική, εν μέσω της βαθιάς κρίσης, στήριξε τους αδύναμους. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ στην ίδια κατεύθυνση.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ την πολιτική της εξωστρέφειας και των σπουδαίων συνεργασιών με Πανεπιστήμια. Δραστηριότητες του Γεωπονικού σύντομα θα είναι εδώ και η Περιφέρεια Στερεάς έδωσε τον καλύτερο εαυτό της γιαυτό ,ενώ η συνεργασία μας με το Πάντειο Πανεπιστήμιο άρχισε και θα εξελιχτεί δυναμικά. Ευχαριστούμε κ. Αντιπρύτανη και για την παρουσία σας εδώ.
Η συνέπεια και ο Σεβασμός απέναντι στους Δημότες ,δεν είναι απλά υποχρέωσή μας. Είναι Επιλογή μας. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ έχοντας μάτια και αυτιά ανοιχτά να αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες τους.
Με σύνθεση εμπειρίας και ανανέωσης καταρτίζουμε το ψηφοδέλτιό μας.
Προτάσσουμε ως στοίχημα την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού του Δήμου μας, βάζοντας στα ψηφοδέλτια, νέους ανθρώπους.
Εκπροσώπους μιας γενιάς ,που δεν τη θέλουμε παραγκωνισμένη και θεατή των εξελίξεων, αλλά να πρωταγωνιστήσει, να αγωνιστεί και να φτιάξει τον κόσμο που επιθυμεί. Η παράταξή μου και εγώ προσωπικά το προτάσσουμε ως προτεραιότητα σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και σας ζητούμε και εσείς να το δείτε έτσι.
Δε θα σας υποσχεθούμε τίποτα. Οι σχέσεις μας πλέον είναι έντιμες και ειλικρινείς. Θέλουμε να κοιταζόμαστε στα μάτια, χωρίς να ντρεπόμαστε.
Το πρόγραμμά μας για την επόμενη τετραετία ήδη έχει ξεκινήσει. Η Διοίκηση του Δήμου δεν είναι στο κενό ,περιμένοντας τις εκλογές.
Σήμερα, που επίσημα ζητώ τη στήριξή σας για την επόμενη θητεία μας, θα επαναλάβω αυτό που σας είπα, σε τούτη την πλατεία το Μάιο του 2014 σε εκείνες τις εκλογές:
«Δε σας υποσχόμαστε τίποτα, γιατί σας σεβόμαστε απόλυτα. Δεσμευόμαστε όμως για ένα πράγμα, πως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε καθημερινά για τα συμφέροντα του τόπου μας. Δεν ξέρουμε τι θα πετύχουμε, ξέρουμε όμως πόσο θα πολεμήσουμε. Θα συνεχίσουμε να είμαστε όπου βρίσκονται τα συμφέροντα του Δήμου μας».
Με σεβασμό απέναντί σας και κοιτώντας σας στα μάτια Σήμερα επαναλαμβάνω την ίδια δέσμευση. Η θητεία που τώρα τελειώνει έδειξε ότι ήταν ισχυρή και τη σεβαστήκαμε.
 Κυρίες και κύριοι
Σας ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους των συνεργατών μου, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας περιβάλατε όλα αυτά τα χρόνια. Να είστε σίγουροι ότι προσπαθήσαμε να την ανταποδώσουμε.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους του Δήμου για το έργο που προσέφεραν δίπλα μου, εφαρμόζοντας την πολιτική της παράταξής μας.
Επιλογές του καθενός για την συνέχεια δε μηδενίζουν τη μέχρι τώρα προσφορά, αλλά ενδεχομένως χαρακτηρίζουν το πολιτικό μέλλον τους.
Αγαπητοί συνδημότες
Φίλες και φίλοι
Γνωριζόμαστε πλέον καλά και δεν μπορεί κανένας να το αλλάξει αυτό.
Στέκομαι μπροστά σας και με σεβασμό και ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που μέχρι τώρα μας έχετε δείξει, αλλά και για την αγάπη που προσωπικά έχω εισπράξει και σας ζητώ να το επαναλάβετε.
Το προσωπικό μου στοίχημα απέναντί σας, το έδωσα και δίνω μεγάλο αγώνα να το κερδίσω και προσωπικά θεωρώ ότι το καταφέρνω.
Σας είχα πει από την πρώτη μου μέρα ως Δήμαρχος, ότι :
« Θα είμαι ευτυχής αν στο τέλος αυτής της δύσκολης διαδρομής, μπορώ να σταθώ απέναντί σας και σας πω: Αγαπητοί συνδημότες έκανα για τον τόπο μας λιγότερα από όσα ήθελα, περισσότερα όμως από όσα μπορούσα».
Σήμερα στέκομαι εδώ και σας λέω ότι εγώ και οι συνεργάτες μου, αγωνιστήκαμε Έντιμα ,Καθαρά και Δίκαια.
Δεν κάναμε σίγουρα όσα θέλαμε, κάναμε όμως σίγουρα όσα μπορούσαμε.
Στις εκλογές του Μαΐου η Παράταξή μας, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ, με την εμπειρία που διαθέτει, αλλά και ανανεωμένη σε πρόσωπα και ιδέες διεκδικεί την στήριξή σας.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΊΞΕΤΕ,
ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
 Σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε όλοι καλά,

Ντασιώτης Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget