Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων στις 23 IANOΥΑΡΙΟΥ 2019

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 23 IANOΥΑΡΙΟΥ 2019 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
 1. Ενημέρωση επί της εξέλιξης της πρότασης του δημοτικού συμβουλίου για τη μετεγκατάσταση του καταυλισμού των ΡΟΜΑ στη θέση «ΠΕΡΝΕΡΙ» κτηματικής περιφέρειας Πυρίου, μετά από σχετικό έγγραφο της Ειδικής Γραμματείας Κοινωνικής Ένταξης των ΡΟΜΑ, ότι η προτεινόμενη θέση δεν πληρoί τις προβλεπόμενες χωρικές προδιαγραφές στην κατεύθυνση της κοινωνικής ένταξης αυτών.
 2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της υπ’ αριθ. 1691/9-11-2018 ένστασης των Μαρίας Σπανού – Παναγιώτη Σπανού και Λουκίας Παπαχατζή, κατά της υπ’ αριθ. 271/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (θέμα από αναβολή).
 3. Έγκριση της υπ’ αριθ. 147/2018 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ.Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ), περί έγκρισης ισολογισμού 31/12/2017, αποτελεσμάτων χρήσεως 1/1-31/12/2017 και έκθεσης πεπραγμένων έτους 2017 (απόλυτη πλειοψηφία).
 4. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δ.Θηβαίων και σύσταση νέων οργανικών θέσεων για την ένταξη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
 5. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θηβαίων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την πράξη «Προμήθεια φυσικού χλοοτάπητα για τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Θήβας» στο πλαίσιο της ΣΑΕΠ 066 στο ΠΔΕ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
 6. Αποδοχή της τροποποίησης της έγκρισης της πράξης με τίτλο : «Διάνοιξη δασικού δρόμου αντιπυρικής προστασίας «Αγ.Τεσσαράκοντα» - Ι.Μ. Σαγματά» στο πλαίσιο της ΣΑΕΠ 066 στο ΠΔΕ της Περιφέρειας στερεάς Ελλάδας, αποδοχή χρηματοδότησης και ορισμός υπόλογου διαχειριστή.
 7. Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου με το νόμιμο αναπληρωτή του στην επιτροπή καταρτισμού του ετήσιου Μητρώου Αρρένων Δ.Θηβαίων έτους 2018.
 8. Συγκρότηση επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών του Δήμου Θηβαίων για το έτος 2019.


σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget