H … ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

- Ηλίας Τραμπάκουλος -
 Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και η ομάδα του, το Θηβαϊκό Πειραματικό Θέατρο, μας έχουν κακομάθει. Με τις «ψαγμένες» παραστάσεις τους αποτελούν μία όαση στα πολιτιστικά της περιοχής μας.
 Φέτος είπαν να κάνουν την έκπληξη και να μας κάνουν χριστουγεννιάτικο δώρο την παράστασή τους. Αυτό το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας οι Μαρίζα Βέκιου, Νόνα Βουδούρη, Μιχάλης Κολλημένος, Νίνα Μάρα, Χρήστος Μπότσης και Αντώνης Φωτιάδης με γέλιο και τραγούδια θα μας απογειώσουν με το έργο: « Οι χωρισμένοι- Η τραγωδία and more».
 Μπήκα στον πειρασμό και τρύπωσα- τρόπος του λέγειν- στην γενική πρόβα της Παρασκευής. Πήρα μυρωδιά και κλίμα για το τι θα επακολουθήσει. Xωρισμένοι, απατημένες και κερατάδες θα παρελάσουν επί σκηνής και θα μας ταξιδέψουν με πολλά-πολλά τραγούδια για 3 ώρες και βάλε. Από «Τα λιμάνια» του Τσιτσάνη και το «Άνοιξε πέτρα για να μπω» του Πλέσσα θα φτάσουμε μέχρι το «Αν κάνω άτακτη ζωή» και το « Ένα χειμωνιάτικο πρωί» της Βιτάλη.
 Όλα αυτά σε μία και μοναδική παράσταση. Ο βίος και η πολιτεία – και κυρίως η σκηνοθεσία- του Λάζαρου αποτελούν εγγύηση για ένα απολαυστικό χριστουγεννιάτικο Σαββατόβραδο.
 Θα πάμε και θα πούμε και πολλά τραγούδια.




Θηβαϊκό Πειραματικό Θέατρο

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget