Συμμετοχή Κοινωνικών Υπηρεσιών και Δομών Δήμου Θηβαίων στην ημερίδα της ΠΕ Βοιωτίας στο πλαίσιο δικτύωσης αυτών

Στην ημερίδα με θέμα “Δικτύωση των Κοινωνικών Υπηρεσιών- Δομών στη Βοιωτία” που διοργάνωσε η Π.Ε. Βοιωτίας Περιφέρειας Στ. Ελλάδας συμμετείχαν η Κοινωνική Υπηρεσία και οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Θηβαίων, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα του διοικητηρίου Λιβαδειάς.
 Συγκεκριμένα, συμμετείχαν με ομιλίες η Κοινωνική Λειτουργός της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δ.Θ. κα Παναγιώτα Μπαρώνη, που μίλησε για τις κοινωνικές δομές και την άσκηση κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Θηβαίων, η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας Δ.Θ. κα Βασιλική Βαλαώρα, που μίλησε εκ μέρους όλων των Κέντρων Κοινότητας του Νομού Βοιωτίας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες αυτών, η Κοινωνιολόγος του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δ.Θ. κα Χαρούλα Κυριακάκη, που αναφέρθηκε στο έργο της εν λόγω δομής και η Κοινωνιολόγος του Κέντρου Στήριξης ΡΟΜΑ και ευπαθών Ομάδων της ΔΗΚΕΘ κα Αναστασίου Θάνου που ανέπτυξε τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου.
 Στην ημερίδα παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο οποίος συνεχάρη την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση της ημερίδας καθώς και τις κοινωνικές επιστήμονες του Δήμου Θηβαίων για την άρτια παρουσίαση των δομών και των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος, στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

ημερίδα της ΠΕ Βοιωτίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget