ομιλία του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας με θέμα “Το πλανητικό μας σύστημα”

Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας

Ο υπό σύσταση Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας διοργανώνει την Κυριακή 2/12 και ώρα 6 μμ στη Θήβα αστρονομική ομιλία με θέμα “Το πλανητικό μας σύστημα”. Ο φυσικός και μέλος του Συλλόγου κ. Σταύρος Λέτης θα μας μιλήσει για τον Ήλιο, τους πλανήτες και τους δορυφόρους του ηλιακού συστήματος καθώς και για τις ηλιακές και σεληνιακές εκλείψεις!
 Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση των μελών σχετικά με τη διαμόρφωση του προγράμματος ομιλιών για το επόμενο διάστημα.
 Η εκδήλωση είναι φυσικά ανοιχτή για όλους και κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Επίσης, θα θέλαμε να τονίσουμε πως απευθύνεται σε αρχάριους στον χώρο της Αστρονομίας, επομένως αποτελεί μια πολύ καλή αρχή για όποιον κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο αυτό!
 Τόπος συνάντησης: γραφεία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων και της Χορωδίας στα κτίρια του Δημαρχείου (πλαϊνό κτίριο, οδός Οσίου Σεραφείμ).

Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

Wish you a very 26 January Happy Republic Day 2019 to all of you. January 26 is our Republic Day. We celebrate this day every year. In 1950, our India became a sovereign democratic republic and it had its own constitution.
Source: https://www.26januaryhappyrepublicday.in/

[blogger][facebook]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget