Τοποθέτηση Νίκου Θηβαίου για λειτουργία του Χ/Κ Παρνασσού σε ημερίδα για τη βιωσιμότητα των Χιονοδρομικών Κέντρων

Την Παρασκευή 23/11 διεξήχθη στην Αθήνα Ημερίδα του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με θέμα «Αναπτυξιακές Προοπτικές και Βιωσιμότητα των Χιονοδρομικών Κέντρων της Ελλάδας».
 Μία από τις σημαντικότερες τοποθετήσεις των ομιλητών ήταν και αυτή του κ. Νίκου Θηβαίου, βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ήταν φυσικό, ο κ. Θηβαίος αναφέρθηκε κυρίως στο Χιονοδρομικό Κέντρο της περιφέρειάς του, τον Παρνασσό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι τοποθετήσεις του δεν θα μπορούσαν να εφαρμοστούν με επιτυχία και στα υπόλοιπα Χιονοδρομικά Κέντρα της χώρας.
 Ο κ. Θηβαίος επικέντρωσε τι σκέψεις του σε 6 σημεία, τα οποία εάν εφαρμοστούν, θα οδηγήσουν και μαθηματικά σε μια ιδανική λειτουργία του ΧΚΠ. Οι προτάσεις αυτές είναι:
 Αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών
Επιχειρησιακή ετοιμότητα
Ανεμπόδιστη πρόσβαση στο ΧΚ (συνεργασία με τροχαία)
Ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων – Κάρτες
Προβολή-Διαφήμιση-Εξυπηρέτηση
Ορισμός υπευθύνου προβολής και επικοινωνίας
Συνεργασία ΕΤΑΔ με Υπ. Τουρισμού, Συλλόγους Χιονοδρόμων, Αθλητικούς Συλλόγους, Αυτοδιοίκηση, Ξενοδόχους, Λοιπούς επαγγελματίες του κλάδου.
Διοργάνωση θεματικών εκδηλώσεων, Αγώνων, Events, μικρές και ευέλικτες μορφές προβολής σε Αράχοβα και Αμφίκλεια
Αξιοποίηση Διεθνών εκθέσεων / Διαδίκτυο / ΜΜΕ
Συνεργασία με Υπ. Παιδεία και Πολιτισμού / Αθλητισμού με στόχο την ανάπτυξη της μαθητικής χιονοδρομίας και τη βελτίωση των προοπτικών της αγωνιστικής χιονοδρομίας
Επέκταση των δραστηριοτήτων στο βουνό όλο το χρόνο με άλλες δραστηριότητες όπως: ορειβατικό σκι, mountain bike, πεζοπορία, αναρρίχηση κ.λ.π.
Τεχνητή Χιόνωση
Τέλος θα πρέπει να ολοκληρωθεί και να σταθεροποιηθεί το στελεχιακό δυναμικό και οι εργαζόμενοι του ΧΚΠ με εργασιακές σχέσεις και απολαβές που θα αναδεικνύουν την εμπειρία, την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα στην αναμφισβήτητα σκληρή δουλειά τους.

Τοποθέτηση Νίκου Θηβαίου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget