ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ 2018-19.

Η συνεργασία μας με την ηθοποιό Ντίνα Αβαγιαννού, η οποία μας έχει οδηγήσει μέχρι τώρα σε μαγικά θεατρικά μονοπάτια, συνεχίζεται με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ενίσχυση του Θεατρικού Εργαστηρίου με θεματικά σεμινάρια (χορό και κινησιολογία, μουσική, ορθοφωνία, θεατρικό παιχνίδι, κ.α)
 Οι καλλιτεχνικοί στόχοι παραμένουν σταθερά υψηλοί και πρόθεσή μας παραμένει η καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία, η ανάδειξη του ταλέντου των μελών μας και η επιβεβαίωση ότι στην πόλη της Θήβας υπάρχουν ενεργά κύτταρα πολιτισμού.
 Αναφέροντας λίγα λόγια για το βιογραφικό της πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι απόφοιτη του Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν, όπου συνεργάστηκε και ως νέα ηθοποιός με σκηνοθέτες τους: Κάρολο Κουν, Μίμη Κουγιουμτζή, Γιώργο Λαζάνη σε παραστάσεις σύγχρονου και κλασσικού ρεπερτορίου με συμμετοχή ως κορυφαία σε παραστάσεις αρχαίου δράματος.
 Μερικοί από τους σκηνοθέτες που έχει συνεργαστεί είναι οι Θ Κυρίτσης, Θ Παπαγεωργίου, Λ Πρωτοψάλτη, Κ Τσιάνος, Γ Μαργαρίτης, Ν Αρμάος, Ε Γκονζάλεθ, Α Φρίλινγκ, Σ Χατζάκης, Στ. Φασουλής, Π. Ζούλιας, Μ. Κακογιάννης κ.α..................
 Έχει λάβει βραβείο καλύτερης ερμηνείας στην παράσταση 4ever που διοργανώθηκε στο θέατρο Ιλίσσια Βολανάκης από τις θεατρικές επιχειρήσεις Τάσου Παπανδρέου, και στην παρούσα περίοδο συμμετέχει σε τηλεοπτική σειρά γνωστού καναλιού.
 Έχει σκηνοθετήσει πολλά έργα με ερασιτεχνικές ομάδες ανά την Ελλάδα, ενώ πρέπει να σημειωθεί η μεγάλη επιτυχία με την ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου μας στο 34ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Καρδίτσα όπου με την αρχαία τραγωδία Επτά επί Θήβας του Αισχύλου, λάβαμε 8 από τα 12 συνολικά βραβεία!
 Τηλ. Για πληροφορίες : 6983520973
 Το ταξίδι μας λοιπόν συνεχίζεται,
 Σε περιμένουμε !!!


ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget