« Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης » - Δεν πάει άλλο - μετεγκατάσταση του οικισμού των ΡΟΜΑ τώρα ! ! !

Τα συνεχιζόμενα βίαια περιστατικά στην “γέφυρα του τρόμου” στο Πυρί και η συνεχής αναβλητικότητα της Δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για την αντιμετώπιση του προβλήματος, εντείνει την δυσαρέσκεια και τον θυμό των κατοίκων, οξύνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.
 Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή το τελευταίο συμβάν επίθεσης νεαρών ΡΟΜΑ, σε διερχόμενο αγροτικό όχημα, θέτοντας σε κίνδυνο την περιουσία και την ζωή του οδηγού του οχήματος, ζητήσαμε από τον κ. Δήμαρχο να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των αποφάσεων του Δ.Σ. για την μετεγκατάσταση του οικισμού, σύμφωνα με όσα έχουν ήδη συμφωνηθεί με τις υπηρεσίες του αρμόδιου Υπουργείου. Οποιαδήποτε καθυστέρηση στο εξής θα τον καθιστά υπεύθυνο για την μη λύση του προβλήματος και τις επιπτώσεις που αυτό έχει για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς.
 Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ατολμία και αμέλεια του Δημάρχου να προχωρήσει στην υλοποίηση των ειλημμένων αποφάσεων, όπως άλλωστε υποχρεούται εκ του νόμου, αποχωρήσαμε από την χθεσινή συνεδρίαση, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ την στάση του Δημάρχου και ΖΗΤΩΝΤΑΣ την άμεση έναρξη διαδικασιών για την μετεγκατάσταση του παράνομου οικισμού.

“γέφυρα του τρόμου”

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget