ανακοίνωση του ΑΟ ΘΗΒΑ για το χθεσινό παιχνίδι με το Μαυρομάτι

Για το χθεσινό παιχνίδι μάλλον ο κύριος Θεοχάρης πρώτη φορά άκουσε βωμολοχία από ποδοσφαιριστή εντός αγωνιστικού χώρου ο οποίος δεν έβρισε τα Θεία διότι έβαλε μπροστά την λέξη αντί. Αλήθεια οι ποδοσφαιριστές του Μαυροματίου δεν έβριζαν;
Ο κύριος Θεοχάρης έκλεισε τα μάτια σε αντιαθλητικό μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα σε δύο περιπτώσεις η μία με μαρκάρισμα γονατιά πάνω στην σπονδυλική στήλη του ποδοσφαριστή του ΑΟ ΘΗΒΑ Φουφούνη και η άλλη όταν πατήθηκε ο Γεωργάκης στο κεφάλι. Μάλλον ο κύριος Θεοχάρης ταράζεται όταν βλέπει βυσσινή με μαύρα το έχει αποδείξει και παλιότερα να τον χαίρεστε κύριε Φλώτσιο.
Μαθήματα το πως θα διαχειρίστουμε μία ήττα δεν δεχόμαστε  από κανέναν και σεβόμαστε όλες τις ομάδες αρκεί να μας σέβονται και αυτές. Τώρα αν είναι επικύνδινοι οι κύριοι Παχατουρίδης και Σταματίου μετρηθήκατε κύριοι και βρεθήκατε ελλιποβαρείς απέναντι τους.
Τέλος καταδικάζουμε κάθε είδους βία και όσοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΘΗΒΑ κάνανε κάτι θα τιμωρηθούν. Στον  2ο γύρο ο ΑΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ θα τύχει της φιλοξενίας που πρέπει την άψογη, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο ΑΟ ΘΗΒΑ είτε παίζει με την Παναχαική είτε με το Μαυρομάτι.

Υ.Γ. Η πρόσκληση για τα πάρτυ μας ισχύει!

ανακοίνωση του ΑΟ ΘΗΒΑ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget