Ανακοίνωση υποψηφιότητας στη κοινότητα Χωστίων του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» με υποψήφιο πρόεδρο τον Μάκη Δέδε

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Θα ήθελα να σας ανακοινώσω οτι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που
θα γίνουν το Μάιο του έτους 2019, θα είμαι Yποψήφιος Πρόεδρος της κοινότητας Χωστίων (του χωριού μας ) του συνδυασμού ¨Ελπίδα¨,ο οποίος θα αποτελείται απο έξι (6) Υποψηφίους Συμβούλους.
 Στην μικρή μας κοινωνία είμαστε όλοι γνωστοί και ίσως αυτή η γραπτή ανακοίνωσή μου να μη χρειαζόταν, όμως τα λόγια ξεχνιούνται και τα γραπτά μένουν.
Ο λόγος που σας ανακοινώνω την απόφαση της υποψηφιότητας μου είναι τα προβλήματα του χωριού μας που είναι πολλά και οξυμένα.
Πιστεύουμε οτι εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε γνώστες αυτών των προβλημάτων.
Η δράση θα είναι άμεση.
 Πιστεύω ότι συμφωνούμε όλοι μας ότι οι προηγούμενοι νόμοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ και ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ δεν λειτούργησαν σωστά με αποτέλεσμα το χωριό μας να μαραζώσει και να εγκαταλειφθεί πλήρως με συνεχή φθίνουσα πορεία.
Σήμερα όμως με τον καινούργιο νόμο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ οι κοινότητες θα δυναμώσουν ξανά όπως παλιά και για αυτό το λόγο χρειάζονται δυναμικοί και αξιόλογοι άνθρωποι να υπηρετήσουν αυτόν το θεσμό δηλαδή το αυριανό Κοινοτικό Συμβούλιο που εσείς θα επιλέξετε θα αποτελείται από πέντε (5) μέλη συμβούλους.
 Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Απευθύνομαι ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους του χωριού μας αλλά και στους συμπατριώτες μας που ζουν στις μεγάλες πόλεις όπου μας συνδέουν συγγενικοί φιλικοί και πατριωτικοί δεσμοί, είμαστε σίγουροι ότι πονάνε το ίδιο και θέλουν εξίσου το καλό του χωριού, γι'αυτό θα θέλαμε να συζητήσουμε μαζί τους και να δεσμευτούμε δημόσια πριν ανακοινώσουμε το πρόγραμμα το οποίο θα βγει στην ώρα του, μερικά απλά και κατανοητά λόγια:
1. Ο συνδυασμός μας ξεκινά από τη βασική αρχή ότι το χωριό μας αξίζει μιας καλύτερης τύχης.
2. Η προοπτική μας είναι η ΠΡΟΟΔΟΣ και όχι ο μαρασμός.
3. Πιστεύουμε ότι η ψήφος στις μεγάλες πόλεις , είναι ψήφος περισσότερο επιδοκιμασίας ή καταδίκης μιας γενικότερης πολιτικής ενώ στο χωριό ψηφίζουμε μόνο για την προκοπή και την πρόοδο χωριού.
4. Ο τρόπος λειτουργίας του Κοινοτικού Συμβουλίου θα αλλάξει ριζικά.
5. Εμείς θεωρούμε ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς ομοψυχία και ενότητα και αυτά επιτυγχάνονται με τη Δημοκρατική λειτουργία για αυτό θα καθιερώσουμε από το πρώτο Συμβούλιο τις ανοιχτές συνεδριάσεις.
6. Οι αποφάσεις θα παίρνονται μπροστά σε όλους και η ενημέρωση θα γίνεται τακτικά για όλα τα ζητήματα.
7. Θα δεχόμαστε κάθε πρόταση και θέμα για συζήτηση. Ο έλεγχος θα γίνεται καθημερινά από όλους. Έσι θα μπει τέρμα.
Για μας δεν υπάρχουν οι δικοί μας και οι άλλοι. Υπάρχουν μόνο Χωστιαναίοι που έχουν τα προβλήματα τους και τα προβλήματα αυτά μπορούν να βρουν τη λύση τους μέσα από μία γενικότερη ανάπτυξη του χωριού μας.
Ο συνδυασμός μας θα δουλέψει ακούραστα προς αυτή την κατεύθυνση. Απόφαση μας είναι μαζί με όλους να βγάλουμε το χωριό μας από την ακινησία, το τέλμα, την αδιαφορία, την εγκατάλειψη και να ανοίξουμε όλοι μαζί από κοινού μία άλλη προοπτική για το χωριό μας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΩΣΤΙΩΝ
ΣΕΡΑΦΕΙΜ (ΜΑΚΗΣ) ΔΕΔΕΣ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget