Δημοτική Παράταξη '' Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης'' - Εκτίθεστε κύριε Δήμαρχε ! ! !

Εντύπωση μας προκαλεί το ύφος και η επιχειρηματολογία του κ. Δημάρχου στη δημόσια απάντησή του, στο δελτίο τύπου της παράταξης μας, για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα σχετικά με την διοργάνωση της εμποροπανήγυρης στη Θήβα.
 Προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω από τις σχετικές αποφάσεις του ΔΣ, για το εν λόγω θέμα, ξεχνά ή αποφεύγει να ενημερώσει τους συμπολίτες μας, ότι με την πλειοψηφία που διαθέτει τόσο στο ΔΣ όσο και στην επιτροπή για την δημοπρασία των παραγκών, παίρνει ότι αποφάσεις θέλει και “νομιμοποιεί” ακόμη και παρατυπίες, όπως έκανε συγκεκριμένα με την εκτός της προβλεπόμενης από την διαδικασία συνεδρίαση της επιτροπής για τη διάθεση παραγκών, απουσία των μελών της αντιπολίτευσης.
 Αρνείται να ακούσει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα σχετικά με την όλη διοργάνωση, κωφεύει στις δημόσιες καταγγελίες των ίδιων των εμπόρων που συμμετέχουν στην δημοπρασία και βεβαίως ψεύδεται ασύστολα όταν ισχυρίζεται ότι αγνοούσε την δημόσια κατατεθείσα κατ’ επανάληψη πρότασή μας, για την απεμπλοκή των αιρετών από την όλη διαδικασία.
 Η παρότρυνση του κ. Δημάρχου για προσφυγή μας στον αρμόδιο Εισαγγελέα, για θέματα που αφορούν διαφωνίες και ενστάσεις για τις πολιτικές επιλογές και πράξεις της δημοτικής αρχής, που ευτελίζουν το κύρος και την αξιοπιστία του πολιτικού λόγου, δεν συνάδει με τις δικές μας αρχές, ως προς την αξιοπρέπεια και ηθική της πολιτικής ενασχόλησης. Στη Δημοκρατία οι πολιτικές επιλογές και πράξεις επιβραβεύονται ή τιμωρούνται από τον Λαό.
 Σε κάθε περίπτωση είναι θεμιτό ο κ. Δήμαρχος να απαντά και να αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη της όλης διαδικασίας, για την οποία εμείς εκφράσαμε τις διαφωνίες μας, αφού έτσι και οι συμπολίτες μας θα μας ακούσουν και θα μας κρίνουν όλους.
 Είναι όμως απορίας άξιον, ότι απαντά αμέσως για ένα θέμα που με δική του απόφαση εμπλέκεται, αφού δεν προβλέπεται από τον υπάρχοντα κανονισμό να προΐσταται ο Δήμαρχος στο μοίρασμα των “παραγκών”, ενώ την ίδια στιγμή αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει, τόσο στο ΔΣ όσο και δημόσια, σε ερωτήσεις και παρεμβάσεις Δημοτικών συμβούλων και πολιτών για τρέχοντα και σημαντικά θέματα (ΡΟΜΑ, μπάρες στο 90’, υδροδότηση Αλυκής και Βαγίων, υποβάθμιση υπηρεσιών στις Τοπικές Κοινότητες, προβλήματα καθημερινότητας στο Δήμο κ.α.) για τα οποία φέρει ακέραια την ευθύνη και εκ της θέσης και εκ του νόμου.
 Τα συμπεράσματα δικά σας !

Δημοτική Παράταξη « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »

Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget