Κραυγή απόγνωσης από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ξηρονομής για το πρόβλημα της ύδρευσης στην Αλυκή

Τεράστιο το πρόβλημα της ύδρευσης στην Αλυκή παρατηρείται κατά τον μήνα Αύγουστο.
 Από την μια η αυξημένη προσέλευση των οικιστών την φετινή χρονιά και από την άλλη τα χρόνια προβλήματα όπως η υπολειτουργία του διυλιστηρίου, ο προβληματικός αγωγός νερού, αλλά και η ελλειπή στελέχωση από υπαλλήλους έχουν μετατρέψει τις διακοπές των κατοίκων σε πραγματική κόλαση.
Τα προβλήματα έχουν γίνει γνωστά στον δήμαρχο αλλά και στις αρμόδιες υπηρεσίες πολλές φορές αλλά όλοι κωφεύουν με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία των κατοίκων.
Ενώ θα μπορούσε να είχε δοθεί η λειτουργία και η διαχείριση της ύδρευσης σε εξωτερικό συνεργάτη αυτό δεν έγινε ποτέ αφού ενώ τα χρήματα υπάρχουν οι υπηρεσίες ακόμα ψάχνονται.
 Έτσι ο μοναδικός υδραυλικός που έχει στην αρμοδιότητα του 2 δημοτικές ενότητες να προσπαθεί σε συνεργασία με τον πρόεδρο της κοινότητας και σε 24η βάση να διαχειριστούν την χρήση του νερού. Επίσης ενώ η κοινότητα έχει τα χρήματα προκειμένου να γίνουν διάφορα έργα που θα ελαχιστοποιήσουνε το πρόβλημα δυστυχώς αυτά παραπέμπονται στις καλένδες.
Ως κοινότητα Ξηρονομής δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας μετατρέψει σε εξιλαστήριο θύμα και καλούμε τον δήμαρχο Θήβας να αναλάβει τις ευθύνες και να επιταχύνει τις διαδικασίες ώστε να επιλυθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα.
Δεν μπορεί η κοινότητα Ξηρονομης να κοινοποιεί έγγραφα -αποφάσεις και κανένας να μην ασχολείται.
 Ως έδω η αναλγησία ως εδώ η αδιαφορία δεν υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ.ΞΗΡΟΝΟΜΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ.ΞΗΡΟΝΟΜΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget