ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΗΒΑΣ "ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ" - Έναρξη Χορευτικής περιόδου 2018-2019.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοινώνει για την έναρξη χορευτικής περιόδου, εκμάθησης παραδοσιακών χορών 2018-2019.Όσα παιδιά και ενήλικες θέλουν να γνωρίσουν τους παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας μπορούν να πλαισιώσουν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας που λειτουργούν με επιτυχία και ανελλιπώς για 27η συνεχή χρονιά.
 Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε την πλούσια και αστείρευτη παράδοση του τόπου μας και να την παραδώσουμε αναλλοίωτη στις επόμενες γενιές.
 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΗΒΑΣ <<ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ>> είναι και θα είναι πάντα πιστός στα ήθη και έθιμα του τόπου μας,με σκοπό τη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς .
Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τα <<μυστικά>> του χορού και να γίνει ο χορός κομμάτι του εαυτού τους, είναι καλοδεχούμενοι στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του συλλόγου, σε ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον που προάγει τη φιλία, τις ανθρώπινες σχέσεις και τις αξίες της παράδοσής μας.
 Θα λειτουργήσουν τμήματα προσχολικής ηλικίας,παιδικά,εφηβικά και ενηλίκων.
Οι εγγραφές ξεκινούν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 στην έδρα του Συλλόγου, Ζωοδόχου Πηγής 14 & Σαρακατσαναίων από τις 11:00 π.μ.μέχρι τις 13:00 μ.μ. και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.
 Είναι τιμή μας να αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας και εμείς με την σειρά μας να ανταποδώσουμε την αγάπη σας .Ο σύλλογος όπως πάντα σας υπόσχεται μια δημιουργική και κεφάτη χρονιά.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό του Χορευτικού, μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του Συλλόγου Ζωοδόχου Πηγής 14, στα τηλ. 2262024637 και τηλ. 6946314557 κα Αντωνία Δελή-Μεγαρίτη.

Η Πρόεδρος Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας
Αντωνία Δελή Μεγαρίτη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget