Ο δικηγόρος του Απόστολου Γκέτσου απαντά στις καταγγελίες για ξυλοδαρμό αγρότη

Ο δικηγόρος του Απόστολου Γκλέτσου, Βασίλης Κατσίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο κανάλι ΑΡΤ και απάντησε για όλα και όσους κατηγορούν τον κύριο Γκλέτσο τις τελευταίες ημέρες.
 Την ίδια ώρα, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ήρθαν σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου, Κώστα Ζαρκαδούλα, ο οποίος και καταγγέλλει τον Απόστολο Γκλέτσο ότι τον αποκάλεσε «γίδι» και στην συνέχεια τον έσπρωξε με το στήθος του και του έριξε δύο γροθιές, ωστόσο απάντησε πως δεν θέλει να μιλήσει άλλο στα κανάλια...
 «Είχαν μια συνεδρία στο δημοτικό σύμβουλο της Στυλίδας κατά την οποία ετέθη από το νομικό σύμβουλο μια καταπάτηση δημοτικής δημόσιας έκτασης 1.450 στρεμμάτων από τέσσερα άτομα, γνωστά στην περιοχή, τα όπια είναι και μέλη του συνεταιρισμού. Τα τέσσερα αυτά άτομα νοίκιαζαν τη δημόσια έκταση και λάμβαναν ενισχύσεις για πολλά χρόνια από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Την ώρα, λοιπόν, που πήγε να ληφθεί απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι του αγροτικού συνεταιρισμού φωνάζοντας για... τους δρόμους τους αγροτικούς της περιοχής. Όπως καταλαβαίνεται, η συγκεκριμένη παρέμβαση δεν είχε κανένα άλλο σκοπό από το να σπιλώσουν και να σταματήσουν τη συνεδρίαση. Ο Απόστολος Γκλέτσος τους είπε να βγουν έξω και επειδή οι ίδιοι αρνιόντουσαν να βγουν το έκανε με το ζόρι. Ωστόσο, ευρήματα από μπουνιές και όλα όσα καταγγέλλει ο κύριος Ζαρκαδούλας δεν υπάρχουν. Ούτε πήγε να εξεταστεί μετά το συμβάν που ο ίδιος κατήγγειλε».
 Δείτε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη:


καταγγελίες για ξυλοδαρμό αγρότη

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget