Η … ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Στην πόλη μας λειτουργεί- υπολειτουργεί θα έλεγα μιας και μαθητές έχει μόνο μία από τις δύο τάξεις- παράρτημα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του Ορχομενού. Πρόκειται για ένα σχολείο που δίνει την ευκαιρία σε ενήλικες να πάρουν απολυτήριο Γυμνασίου.
Έτσι, θα τους δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουν θέση στο δημόσιο και τους δήμους και θα μπορέσουν να πάρουν το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) αφού από εδώ και στο εξής είναι βασική προϋπόθεση για τη χορήγησή του. Είναι, λοιπόν, μια δεύτερη ευκαιρία για όσους δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη βασική εκπαίδευση.
 Πρέπει μέχρι το τέλος του Ιούνη να κάνουν αίτηση ώστε από τον Σεπτέμβριο να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Πληροφορίες μπορούν να πάρουν στο τηλέφωνο 22610-39045.
 Υ.Γ. Έχω κάνει πρόταση να τεθεί ως θέμα στη Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων- στην οποία είμαι μέλος- η ίδρυση αυτόνομου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Θήβα και όχι ως παράρτημα του αντίστοιχου του Ορχομενού προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα και πιο οργανωμένα.

Ηλίας Τραμπάκουλος

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget