Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Θήβας - Τραγικός θάνατος για ένα 4χρονο αγοράκι από το Ιράκ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη Θήβα, με ένα 4χρονο αγοράκι να σκοτώνεται τη νύχτα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της πόλης. Το άτυχο παιδί το αναζητούσαν οι δικοί του από νωρίς το βράδυ. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που είχε συμβεί.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο χώρο του κέντρου φιλοξενίας, που βρίσκεται κοντά στο στρατόπεδο της Θήβας, υπάρχει ένας βόθρος σε περιφραγμένο χώρο ο οποίος μάλιστα είναι σκεπασμένος με καπάκι. Άγνωστο πως, το αγοράκι Ιρακινής υπηκοότητας, βρέθηκε μέσα στο βόθρο με τα λύματα νεκρό.
 Γύρω στις 23.00 το βράδυ ενημερώθηκε η Π.Υ. Θήβας, που έσπευσε στο σημείο και ταυτόχρονα κλήθηκε και ειδικό όχημα για να τραβήξει τα λύματα. Αργότερα από τη Λαμία ξεκίνησε και η 7η ΕΜΑΚ για να συνδράμει, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει, αφού την ώρα που έφτανε στο κέντρο φιλοξενίας, είχαν καταφέρει να βγάλουν από το βόθρο το αγοράκι, το οποίο δυστυχώς ήταν νεκρό.
 Εκατοντάδες άτομα άρχισαν να φωνάζουν και να θρηνούν, ενώ υπήρξε μεγάλη ένταση στο σημείο, επειδή οι πρόσφυγες αρνούνταν να παραδώσουν το άψυχο σώμα του παιδιού στο ΕΚΑΒ, αφού έπρεπε να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθεί ποια ήταν η αιτία θανάτου. Στο σημείο έφτασε και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, όπου μετά από αρκετή ώρα μεγάλης έντασης τα πράγματα ηρέμησαν.
 Η σορός τελικά μεταφέρθηκε από το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο για να ακολουθήσει η απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθεί ποια ήταν η αιτία θανάτου αφού εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
  
Πηγή: lamiareport.gr

Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Θήβας - Τραγικός θάνατος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget