Η … ΨΥΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε περιπτώσεις παιδιών με τεράστια ψυχολογικά προβλήματα και δυσκολίες στη διαχείριση προβλημάτων όπως η εμφάνισή τους, η σχέση τους με το άλλο φύλο, οι σχολικές επιδόσεις και η ενδεχόμενη αποτυχία στις εξετάσεις, η διατροφή τους, η έλλειψη ορίων και η παραβατικότητα, η μετανάστευση, οι σχέσεις με το σχολείο και την οικογένειά τους κ.λ.π.
 Μια σοβαρή και επιστημονική προσέγγιση στα παραπάνω ζητήματα επιχειρεί να δώσει η ημερίδα που διοργανώνει η «Ελληνική Εταιρεία Ψυχικής Υγιεινής και Νευροψυχιατρικής του Παιδιού». Συνδιοργανωτές ο Δήμος Θηβαίων, οι Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και ο Ιατρικός Σύλλογος Θηβών.
 Εγγύηση για τη σπουδαιότητα της εκδήλωσης αλλά και για την επιτυχία της είναι οι πολλοί και αξιόλογοι εισηγητές. Ανάμεσά τους και 2 επιστήμονες της περιοχής μας, ο Βαγαίος κ. Ευστράτιος Πάλλης και η Χωστιαναία Παναγιώτα Κοβάνη.
 ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ
 Δίνουμε το παρόν μας στην εκδήλωση και προβληματίζομαστε ως γονείς, έφηβοι, εκπαιδευτικοί, γιατροί, πολίτες. Μαθαίνουμε να στηρίζουμε τα παιδιά μας. Τα βοηθάμε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν.
 Θα πάμε …

Ηλίας Τραμπάκουλος

Ελληνική Εταιρεία Ψυχικής Υγιεινής

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget