Θήβα - Με επιτυχία η εκδήλωση με Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 η εκδήλωση με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας. Σε αυτή την εκδήλωση συμμετείχαν η βυζαντινή παιδική χορωδία, η μικτή Χορωδία του Δημοτικού Οργανισμού Θηβών.
Επισης απέδωσαν ύμνους μονοδιακά οι Πρωτοψάλτες που κοσμούν τα Ιερά αναλογία της Μητροπόλεως μας μεταξύ αυτών ηταν ο κ. Γεώργιος Φρέσσας απο τον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Λειβαδιάς, ο κ. Γεώργιος Στέρπης, Πρωτοψάλτης  του Ι.Ν Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σχηματαρίου, ο κ. Στάμος Χαρίσης Πρωτοψάλτης  του  Ι.Ν Αγίων Θεοδώρων Θηβών, ο κ. Αθανάσιος Θεοδοσίου, Πρωτοψάλτης  του Ι.Ν Αγίας Τριάδος Βαγίων, ο κ. Αλέξανδρος Φίλης Πρωτοψάλτης του Ι. Προσκυνηματικού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών, ο κ. Θεόφιλος Κυριάκου Πρωτοψάλτης του Ι.Ν Ευαγγελιστρίας Ερυθρών και ο κ. Αντώνιος Τσαρουχάς Πρωτοψάλτης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θηβών. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά υπήρξε τέτοια συνεργασία των Ιεροψαλτών από όλη την τοπική μας Εκκλησία. Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν ο αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Σπυρίδων Κίτσος, η πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Θηβών κα. Μαυράκη Σωσώ και ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου και ποιμενάρχου μας, Αρχιμανδρίτης Στέφας Δανιήλ και πλήθος κόσμου που χειροκρότησαν θερμά την εκδήλωση.
Επίσης Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους κουράστηκαν για να έρθει εις πέρας αυτή η εκδήλωση και ιδιαίτερα τον προϊστάμενο του ιερού μητροπολιτικού ναού Θηβών πατέρα Γεώργιο Παπαγεωργίου για την συνεχή και ακατάπαυστη Αρωγή του στη χθεσινή εκδήλωση, τις γυναίκες του ενοριακού πνευματικού κέντρου που βοήθησαν για τη φιλοξενία των χορωδιών.
 Σας ευχόμαστε Καλό υπόλοιπο σαρακοστής και καλή Ανάσταση.

εκδήλωση με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget