Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Θηβαίων

Καλείστε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 12 Μαρτίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ
1. Εισηγητική έκθεση για την εκτέλεση του  προϋπολογισμού Δ΄ τριμήνου οικ. έτους 2017
Εισηγητής: Π/νη Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών 
 2. Κατακύρωση αποτελέσματος του διεθνούς  διαγωνισμού για την προμήθεια   λιπαντικών για τις ανάγκες  της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήβας (ΔΕΥΑΘ).
 Εισηγητής: Σοφία Χαριζάνη Γραφείο Προμηθειών
 3. Κατακύρωση αποτελέσματος ηλεκτρονικού, ανοικτού  διαγωνισμού για την συντήρηση και επισκευή των οχημάτων του Δήμου Θηβαίων.
Εισηγητής: Σοφία Χαριζάνη Γραφείο Προμηθειών
 4. Έγκριση πρακτικού επιτροπής αξιολόγησης προσφορών και κατακύρωση αποτελέσματος του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ενός (1) μεταχειρισμένου ημιφορτηγού τύπου VAN.
Εισηγητής: Ιωάννης Σουλιώτης  Γραφείο Προμηθειών
 5. Έγκριση πρακτικού διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών Τεχνικού ασφαλείας.
Εισηγητής: Επιτροπή Αξιολόγησης Υπηρεσιών.
 6. Έγκριση όρων δημοπράτησης του έργου: «Βελτίωση και αναβάθμιση κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Μελισσοχωρίου Δήμου Θηβαίων. 
          Εισηγητής: Π. Θεοδοσιάδης Τεχνική Υπηρεσία
 7. Λήψη απόφασης για νομική υπεράσπιση των Επαμ. Χρυσικού, Σταμ. Κυλάφη και Ευφρ. Κοτσώνα ενώπιον του Τριμελούς Πλημ/κείου Θηβών για τη δικάσιμο της 14-3-2018 και σε κάθε μετ΄ αναβολή δικάσιμο.
    Εισηγητής: Κ. Χαλβατζής Νομικός Σύμβουλος του Δήμου
 8. Λήψη απόφασης για την ανάθεση στους δικηγόρους Αθηνών Μάριο Χαινταρλή και Εύα Δημητριάδη για τη σύνταξη και κατάθεση (άσκηση) παρεμβάσεως, για λογαριασμό του Δήμου Θηβαίων καθώς και την εκδίκαση και παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς για την απόρριψη της υπ’ αριθμ. κατ. 364/2016 αιτήσεως ακυρώσεως της Λουκίας Παπαχατζή, του Παναγιώτη Σπανού και της Μαρίας Σπανού και τη διατήρηση της ισχύος της υπ’ αριθμ. 857/2016 απορριπτικής απόφασης της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Θηβαίων επί σχετικής αίτησής τους περί έγκρισης εργασιών αποπεράτωσης της ανεγερθείσας επί του Ο.Τ. 336 του ρυμοτομικού σχεδίου Θηβών οικοδομής, καθώς και της ισχύος της οικείας τεκμαιρόμενης σιωπηρής απόρριψης σχετικής Προσφυγής τους από το ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. Π.Ε. Βοιωτίας.
    Εισηγητής: Κ. Χαλβατζής Νομικός Σύμβουλος του Δήμου
 9. Λήψη απόφασης για συμβιβαστική επίλυση διαφοράς και διάθεση πίστωσης ποσού 186,00 € για αποζημίωση ζημιάς που υπέστη το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας Νικολάου Φρυδά από πτώση κλαδιού στις 22/12/2017.
    Εισηγητής: Κ. Χαλβατζής Νομικός Σύμβουλος και Π/νη Δ/νσης Οικ. Υπηρεσιών
 10. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης ποσού 24.572,96 € για την αγορά ακινήτου ιδιοκτησίας Λουκά Τριανταφύλλου.
Εισηγητής: Π/νη Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών 
 11. Λήψη απόφασης για έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 1.050,00 € για σύνταξη συμβολαίου αγοράς ακινήτου ιδιοκτησίας Λουκά Τριανταφύλλου.
Εισηγητής: Π/νη Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών
 12. Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «προμήθεια οικοδομικών υλικών για τα Δημοτικά Συνεργεία».
Εισηγητής: Π. Βαρσάμης Τμ. Μελετών και Επιβλέψεων
 13. Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια υλικών συντήρησης και επισκευής λοιπών Δημοτικών κτιρίων για τη Δ.Ε. Βαγίων» με απευθείας ανάθεση.
Εισηγητής: Ιωαν. Στέρπης Τεχνική Υπηρεσία
 14. Λήψη απόφασης για έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για υπηρεσία τεχνικού ελέγχου (ΚΤΕΟ) και έκδοση καρτών ελέγχου καυσαερίων έτους 2018.
Εισηγητής: Χρ. Τυρινόπουλος Π/νος Τμ. Τεχνικών Υπηρεσιών
 15. Λήψη απόφασης για έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη συντήρηση και επισκευή ενός φωτοτυπικού μηχανήματος (SHARP 6020N).
Εισηγητής: Χ. Παπαθανασίου Γρ. Προγραμματισμού
 16. Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια μελανιών και λοιπών αναλώσιμων για τη Δ.Ε. Θίσβης.
Εισηγητής: Ευαγ. Τσαραμπάρης Π/νος ΔΕ Θίσβης
 17. Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια μελανιών και λοιπών αναλώσιμων για τη Δ.Ε. Πλαταιών.
Εισηγητής: Κλεοπ. Δαύρη  Π/νη  Δ.Ε. Πλαταιών
 18. Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια μελανιών και λοιπών αναλώσιμων για τη Δ.Ε. Βαγίων.
Εισηγητής: Γ. Πήλιουρη  Π/νη  Δ.Ε. Βαγίων
 19. Λήψη απόφασης για διάθεση πίστωσης ποσού 14.400,00 για οδοιπορικά έξοδα υπαλλήλων του Δήμου.
Εισηγητής: Γ. Καλατζή Π/νη Τμ. Οικονομικών Υπηρεσιών
 20. Απόδοση εντάλματος προπληρωμής του υπολόγου δημοτικού υπαλλήλου Θανάσου Νικολάου, ποσού 1.000,00 € (σχετ. η 48/2018 Α.Ο.Ε.).
Εισηγητής: Ευαγ. Πήλιουρη Π/νη Τμ. Οικονομικών Υπηρεσιών
 21. Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για επισκευή και συντήρηση οχημάτων.
Εισηγητής: Χρ. Τυρινόπουλος Π/νος Τμ. Τεχνικών Υπηρεσιών
 22. Λήψη απόφασης έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια υλικού αντιμετώπισης δυσάρεστων οσμών που προέρχονται από τους υπόγειους κάδους συλλογής απορριμμάτων.
Εισηγητής: Γ. Χρυσικός Π/νος Δ/νσης Πρασίνου, Περιβαλ. Καθαρ., Ανακύκλωσης
 23. Έγκριση πρακτικού ΙΙ διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών για την Δ.Ε Θίσβης συμπεριλαμβανόμενων των απαιτούμενων αλλαγών στο υπάρχον δίκτυο και αποσφράγιση της οικονομικής προσφοράς της εταιρείας «ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΙ ΕΡΓΟΝ Α.Τ.Ε»
Εισηγητής: Επιτροπή Αξιολόγησης Υπηρεσιών

σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget