Google Maps ενημερωμένη εφαρμογή με μια Μακεδονία. Σκέτη

Η γνωστή μας εφαρμογή Google Maps είναι μια υπηρεσία χαρτογράφησης στο Διαδίκτυο. Η εφαρμογή και η τεχνολογία της υπηρεσίας παρέχεται από την Google και υποστηρίζει πάρα πολλές υπηρεσίες που βασίζονται σε χάρτες, όπως ας πούμε το Street View. Με τα Google Maps μπορείτε να εντοπίσετε διάφορες επιχειρήσεις που έχουν γνωστοποιήσει την θέση τους ανά τον κόσμο.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι δορυφορικές εικόνες του Google Maps δεν ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο, ωστόσο η Google προσθέτει συνεχώς δεδομένα στη Κύρια Βάση δεδομένων της σε και οι περισσότερες από τις εικόνες δεν είναι παλαιότερες από δύο χρόνια.Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε σε μια δημοσίευση ότι η εφαρμογή θα υποστηρίζει 39 γλώσσες επιπλέον και έτσι θα μπορούν να την χρησιμοποιούν στην τοπική γλώσσα στην: Αφρική, Αλβανία, η Αιθιοπία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία, Βιρμανία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φιλιππίνες, Λετονία, Λιθουανία, Μακεδονία (ναι την αναφέρει Μακεδονία), Μαλαισία, Μογγολία, Νορβηγία, Ιράν, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σουαχίλι, Σουηδία, Τουρκία, Ουκρανία, Ουζμπεκιστάν, Βιετνάμ και Ζουλού.Αξιοσημείωτο είναι ότι η Ελλάδα υποστηρίζεται από την αναβάθμιση που έγινε τον Ιούλιο του 2012. Τότε η χώρα μας ήταν μία από τις 11 που επιλέχθηκαν.
Σημείωση: αναφέρουμε τα Σκόπια σαν Μακεδονία για να τονίσουμε το γεγονός. Φυσικά θα μπορούσε να είναι και μια προειδοποίηση για αυτούς που περιμένουν θαύματα από άλλη μια “διαπραγμάτευση” σε κάτι που από την αρχή θα μπορούσαν να πουν ότι δεν είναι διαπραγματεύσιμο.

Google Maps

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget