Του έκοψαν το ρεύμα και έλουσε τα γραφεία της ΔΕΗ με βενζίνη για να τους κάψει!

Στο «τσαφ» γλίτωσαν τα χειρότερα οι υπάλληλοι της ΔΕΗ Κιλκίς το πρωί της Τετάρτης 21-2-2018 όταν ένας πολίτης σε έξαλλη κατάσταση επειδή η επιχείρηση διέκοψε τη σύνδεση του σπιτιού του με το δίκτυο έριξε βενζίνη στα γραφεία, περιέλουσε και τους ίδιους απειλώντας να βάλει φωτιά.
 Ο δράστης που αποπειράθηκε το πρωί της Τετάρτης να βάλει φωτιά στα γραφεία της ΔΕΗ Κιλκίς, γιατί του έκοψαν το ρεύμα, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον εισαγγελέα Κιλκίς, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο ορίζοντας δικάσιμο σε ένα μήνα.
 Σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ των ΕΙΔΗΣΕΩΝ ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση είχε απαιτήσει την άμεση επανασύνδεση της οικίας του στο Κιλκίς, με τους υπαλλήλους να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν πως αυτό απαιτεί κάποιους αναγκαίες διαδικασίες. Έξαλλος ο πολίτης έφυγε και επέστρεψε με ένα δοχείο βενζίνης, περιλούζοντας τα γραφεία και τους έντρομους υπαλλήλους. Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στα γραφεία της ΔΕΗ βρήκαν τον δράστη να κρατά στο ένα χέρι το μισοάδειο δοχείο της βενζίνης και στο άλλο χέρι έναν αναπτήρα.
 Με μεγάλη προσπάθεια και κίνδυνο οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να τον συλλάβουν και να τον απομακρύνουν από το χώρο, οδηγώντας τον στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς. Μάλιστα, ένας εκ των αστυνομικών μετά την επεισοδιακή σύλληψη και την αντίσταση που προέβαλλε ο δράστης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, κυρίως για προληπτικούς λόγους.
 Το μεσημέρι της Πέμπτης ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κιλκίς ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες πλημμελληματικής μορφής, απόπειρα εμπρησμού για κοινό κίνδυνο και απείθεια, όσον αφορά την αντίστασή του στους αστυνομικούς. Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί μέσα στο Μάρτιο.

Του έκοψαν το ρεύμα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget