στους δρόμους και οι εκπαιδευτικοί τη Δευτέρα

Την κήρυξη στάσης εργασίας, επιπλέον εκείνης που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, αποφάσισαν τα συνδικαλιστικά όργανα των εκπαιδευτικών (ΔΟΕ και ΟΛΜΕ) για την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου, ημέρα ψήφισης στη Βουλή των προαπαιτουμένων για την 3η αξιολόγηση.
 Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στο πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνονται διατάξεις, με τις οποίες «καθιερώνεται το υποχρεωτικό 30ωρο στην εκπαίδευση και δρομολογείται σειρά συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων».
 Τόσο η ΔΟΕ όσο και η ΟΛΜΕ καλούν τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στη στάση εργασίας, αλλά και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ στις 12:30 και στην πορεία προς τη Βουλή.
 Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, τα Σωματεία εργαζομένων σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, Λεωφορεία και Τρόλεϊ, προχωρούν σε 24ωρη απεργία. Κατόπιν αυτού, δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος) την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, όπως ανακοίνωσε η Τροχαία Αθηνών
 Επίσης, λόγω της τρίωρης στάσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς το ελληνικό αεροδρόμιο, μεταξύ 12:00 το μεσημέρι και 15:00 το απόγευμα, ενώ θα υπάρξουν και τροποποιήσεις των ωρών πτήσεων. Συγκεκριμένα, η Αegean και η Olympic Air, τροποποιούν την ώρα αναχώρησης σε 28 πτήσεις εξωτερικού και 20 πτήσεις εσωτερικού, ενώ ακυρώνουν 13 σκέλη πτήσεων εσωτερικού.

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget