Θήβα 28 Οκτωβρίου 2017- Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις (video)

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις για τον επίσημο εορτασμό της “28ης Οκτωβρίου 1940” στη Θήβα .
 Ανήμερα της 28ης τελέστηκε η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεωργίου. Ακολούθησε ο Πανηγυρικός της Ημέρας από την εκπαιδευτικό του 8ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας κα Αθηνά Χριστοδούλου και εν συνεχεία εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Ηρώου και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των στεφάνων, παρουσία αρχών και πλήθους κόσμου.
 Παρέστησαν και κατέθεσαν στεφάνι: ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα. Φανή Παπαθωμά, οι Βουλευτές Βοιωτίας κ.κ. Νικόλαος Θηβαίος και Ανδρέας Κουτσούμπας, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς και Διοικητής του ΚΕΠΒ Θήβας Ταξίαρχοας κ. Αθανάσιος Αλεξόπουλος, ο Διοικητής της Π.Υ. Θηβών Αντιπύραρχος κ. Γεώργιος Οικονόμου, ο Εκπρόσωπος της Δ/νσης Αστυνομίας Βοιωτίας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Βρούβας Αναστάσιος, εκπρόσωποι Συλλόγων της περιοχής και Σχολεία.
 Αμέσως μετά, παρέλασαν με υπερηφάνεια μαθητές Σχολείων της Θήβας, μέλη Συλλόγων καθώς και τμήματα του Στρατού και της Αεροπορίας, υπό τους ήχους της πολυπληθούς Φιλαρμονικής Ορχήστρας.
 Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη επετειακή εκδήλωση για την “28η Οκτωβρίου 1940” του Δήμου Θηβαίων και του Συνδέσμου Αποστράτων και Εφέδρων Αξιωματικών Θήβας, με θέμα “Το έπος του '40” και ομιλητή τον καθηγητή Διεθνών Σχέσεων του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βαρβαρούση Πάρι. Την εκδήλωση πλαισίωσε η “Παιδική Χορωδία Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής Θηβών”.
 Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα μηνύματα που καταλείπει το έπος του 1940 και τις διδαχές του για τις επόμενες γενιές και συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

παρέλαση Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget