ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. ΚΟΡΔΑΤΖΗ ΙΑΤΡΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους του τόπου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια Δημόσια εκπαίδευση και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους να διευρύνουν τις γνώσεις και τους ορίζοντες τους. Η επιτυχία τους αποτελεί δικαίωση για τη θέληση και την μακροχρόνια και επίπονη προσπάθεια να επιτύχουν τους στόχους τους.
 Συγχαίρω παράλληλα τους γονείς σας και τους εκπαιδευτικούς μας για την πολυεπίπεδη συμπαράσταση και συμβολή τους στην επιτυχία σας.
 Διεκδικήστε καλές σπουδές, συμβάλλετε στην αναβάθμιση των σχολών σας, συνδέστε την ατομική σας πρόοδο με την κοινωνική γιατί εσείς θα είστε οι δημιουργοί της νέας κατάστασης στη πατρίδα μας.
 Τα Πανεπιστήμια και οι τεχνολογικές μας σχολές είναι διεθνώς αναγνωρίσιμες γιατί πρώτα από όλα προάγουν την δημιουργική σκέψη και όχι την απόκτηση μιας στείρας γνώσης. Αυτό είναι που διακρίνει τους δικούς μας επιστήμονες και τους κατατάσσει στις ψηλότερες θέσεις της παγκόσμιας κοινότητας.
 Επίσης εύχομαι καλή τύχη σε όλους τους νέους που ενώ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στις εξετάσεις, δεν κατάφεραν να πραγματώσουν το μέγιστο των προσδοκιών τους. Θέλω να τους επισημάνω πως η επιτυχία στη ζωή δεν κρίνεται από μία μόνο μάχη, αλλά πρόκειται για ένα διαρκή αγώνα για το καλύτερο.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget