Ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας Θήβας

Ανεπιθύμητοι οι φασίστες στη Θήβα.
Πληροφορηθήκαμε με μεγάλη αγανάκτηση ότι η υπόδικη φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή διοργανώνει συνεστίαση – πολιτική εκδήλωση σε γνωστό εξοχικό κέντρο της πόλης μας την ερχόμενη Παρασκευή.
Είναι απύθμενο και απίστευτο το θράσος των χρυσαυγιτών να επιστρέφουν σε ένα τόπο που τον έχουν στιγματίσει με δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον ανυποψίαστων ανθρώπων, κυρίως μεταναστών αλλά και Ελλήνων πολιτών με τελευταία αυτή του Οκτώβρη του 2015 ενάντια σε αγωνιστή του αντιφασιστικού και δημοκρατικού κινήματος. Πολίτες της πόλης μας τον Οκτώβριο του 2016 απέτρεψαν με τη δράση τους τη παρουσία του χρυσαυγίτη βουλευτή Βοιωτίας Καρακώστα στις εκδηλώσεις του ΌΧΙ παρά την πρόσκλησή του από το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας.
 Είναι αδικαιολόγητο σφάλμα να παρέχεται στέγη στους πιο φανερούς εχθρούς της δημοκρατίας και των Λαϊκών Ελευθεριών γιατί μπορούν να καταβάλουν το αντίτιμο.
 Είναι χρέος όλων μας να φράξουμε το δρόμο στους νοσταλγούς του Χίτλερ να προστατέψουμε τη δημοκρατία τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και στη ζωή του καθένα και της καθεμιάς.
 Ούτε στη Θήβα ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Λαϊκή Ενότητα Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget