Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ 35ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας ενημερώνει όλους τους δρομείς-μέλη του συλλόγου πως την Τριτη 20 Ιουνιου 2017 λήγουν οι εγγραφές συμμετοχής στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 12 Νοεμβρίου 2017.Επειδή όμως ο αριθμός των θέσεων είναι συγκεκριμένος και η ζήτηση συνεχώς αυξανόμενη,παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να σπεύσουν το ταχύτερο δυνατό για την εξασφάλιση θέσης στην αγωνιστική διαδρομή που τους ενδιαφέρει.
Το κόστος συμμετοχής σε κάθε αγωνιστική διαδρομή ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ ανά αθλητή για το βασικό πακέτο και 25 ευρώ για το ενισχυμένο.Στα 10 ευρώ επίσης ανέρχεται και το κόστος μετακίνησης με το λεωφορείο για τους αθλητές που θα το δηλώσουν έγκαιρα.
Επισημαίνεται πως απαραίτητη προυπόθεση για τη συμμετοχή οποιουδήποτε δρομέα με τον Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας είναι να είναι εγγεγραμμένο μέλος του συλλόγου.
Για το λόγο αυτό, μαζί με τις αιτήσεις συμμετοχής θα υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής των αθλητών ως μέλη του συλλόγου με τη συμπλήρωση ειδικού εντύπου και την καταβολή του ποσού των 5 ευρώ. Διευκρινίζεται πως η καταβολή του ποσού των 5 ευρώ συνιστά την ετήσια συνδρομή όλων των μελών του συλλόγου(παλαιών και νέων) και αφορά μόνο τους δρομείς που είναι άνω των 18 ετών.Οι ανήλικοι δρομείς του συλλόγου δικαιούνται εγγραφή χωρίς χρηματική εισφορά.
Η κατοχύρωση των θέσεων για τον 34ο Μαραθώνιο θα γίνει με την έγκαιρη υποβολή αίτησης συμμετοχής με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
• στα γραφεία του συλλόγου(Αμφίωνος 27 τηλ 22620) μόνο για εγγραφές του Μαραθωνίου.
• στο κατάστημα ξυλείας του κ.Κολλημένου(Τιτάνων 17, τηλ 22620-27249) για εγγραφές α) Μαραθωνίου ,β) Εγγραφές 10 χλμ και γ) Εγγραφές 5 χλμ
• Οι δρομείς του Σχηματαρίου θα απευθυνθούν για την υποβολή της αίτησής τους στο κ. Παπαιωάννου Νίκο (τηλ 6978760869) για όλες τις διαδρομές.
Διευκρινίζεται ότι δεν θα είναι δυνατή η τηλεφωνική κράτηση θέσεων.

Ο πρόεδρος Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας    Ο γεν.γραμ. Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας 
Σκουρτανιώτης Γιάννης           Νικολακόπουλος Ξενοφών 
Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget