Like! Τρεις τρόποι να αυξήσεις την δημοτικότητά σου στα social media

Θέλεις να ανεβάσεις τη δημοτικότητά σου στα social media; Μπορείς και μάλιστα χωρίς τη βοήθεια PR. Στις μέρες μας δεν αρκεί να έχεις ταλέντο σε κάτι. Το σημαντικό είναι να μπορείς και να το διαδώσεις. Μην απογοητεύεσαι, χρειάζονται λιγότερο από 10 λεπτά τη μέρα προκειμένου να κάνεις την online κοινότητα να σε προσέξει.
ΒΓΕΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ
Δοκίμασε να γκουγκλάρεις το όνομά σου: Κανονικά πρέπει το facebook, το linkedin και το blog σου (αν έχεις) να εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα με τα αποτελέσματα. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Στο Linkedin για παράδειγμα, άλλαξε το URL που οδηγεί στο account σου (το οποίο συνήθως είναι διάφορα γράμματα και αριθμοί) και βάλε το ονοματεπώνυμό σου ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις. Κάνε το ίδιο και στο twitter, άσχετα από το nickname που έχεις διαλέξει. Γενικότερα, απόφευγε τα παρατσούκλια και υποκοριστικά αλλά φρόντισε να έχεις το ονοματεπώνυμό σου σε όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες που χειρίζεσαι.
Πόσο θα σου πάρει: Ένα λεπτό για κάθε update
Κάθε πότε: Μία φορά για κάθε μέσο
ΜΗΝ ΠΟΛΥΑΝΟΙΓΕΣΑΙ
Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς λιγότερα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, με αποτελεσματικό τρόπο, παρά να είσαι παντού. Τη στιγμή που μιλάμε το Instagram έχει τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, επομένως γιατί να μην το εκμεταλλευτείς; Σύνδεσε το account σου στο instagram με εκείνα σε facebook και twitter ώστε να μη χρειάζεται να ποστάρεις την ίδια φωτογραφία πολλές φορές.
Πόσο θα σου πάρει: Δύο λεπτά για κάθε post
Κάθε πότε: 3 φορές την εβδομάδα
ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ
Αν βλέπεις κάμερα και αλλάζεις πεζοδρόμιο, άκου αυτό: το youtube έχει πλέον μεγαλύτερη δύναμη από τη συνδρομητική τηλεόραση. Εφαρμογές όπως το Vimeo έχουν περισσότερους από 170 εκατομμύρια viewers κάθε μήνα! Το μυστικό είναι να κάνεις τα videos σου εύκολα στο να τα βρει κάποιος, συμπεριλαμβάνοντας keywords στους τίτλους, στην περιγραφή και στα tags. Αν ντρέπεσαι, ξεκίνα ποστάροντας σύντομα αλλά περιεκτικά videos στο Ιnstagram και σιγά σιγά θα ξεθαρρέψεις.
Πόσο θα σου πάρει: Από 30 δευτερόλεπτα μέχρι 30 λεπτά, ανάλογα το μήκος κάθε βίντεο
Κάθε πότε: Κάθε δύο εβδομάδες

Lifestyle

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget