ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΒΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΒΥΛΛΙΩΤΗ

Συνεχίζονται οι επαφές με επιχειρηματίες της περιοχής για να αναλάβουν την διοίκηση του ΑΟ ΘΗΒΑ και έκδηλο ενδιαφέρον με επιφυλάξεις εξέφρασε ο επιχειρηματίας Διαμαντής Κονδράρος και φιλοδοξούμε να άρουμε τις όποιες αμφιβολίες και να τον πείσουμε να αναλάβει την διοίκηση επίσημα και έμπρακτα, υλικά και κοινωνικά και να αναδείξει την ανάπτυξη του ΑΟ ΘΗΒΑ.
 Οι συζητήσεις με τον επιχειρηματία Διαμαντή Κονδράρο είναι σε καλό δρόμο και ευελπιστούμε μέχρι το τέλος να μην αλλάξει γνώμη και η αγάπη του για επενδυτικό-επιχειρηματικό ενδιαφέρον του για την ομάδα να παραμείνει μέχρι το τέλος.
  
Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΟΝΔΡΑΡΟΣ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΘΗΒΑ
Το ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης του ΑΟ ΘΗΒΑ είναι υπαρκτό όμως για να ολοκληρωθεί η ανάληψη της διοίκησης από το πρόσωπο μου και τους συνεργάτες μου πρέπει να πάρω εγγυήσεις από την τοπική κοινωνία ότι θα είναι δίπλα μου με ουσιώδη και έμπρακτη υποστήριξη.
Η πρώτη μου εικόνα για την λειτουργία του συλλόγου μου δείχνει ένα σοβαρό και νοικοκυρεμένο σωματείο. Τιμή μου και χαρά μου θα ήταν να μπορέσω και να προσεγγίσω με όλη μου την δύναμη να συνεχίσουμε από κοινού με την οικογένεια Βυλλιώτη που όλα αυτά χρόνια παλεύει μόνη της σε όλον αυτόν τον Γολγοθά χωρίς στήριξη από κανέναν!

Με τιμή
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ K.  ΚΟΝΔΡΑΡΟΣ
Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget