Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων στις 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ημέρα TETAΡΤΗ και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ
 1.Ενημέρωση επί των εξελίξεων στο θέμα της μετεγκατάστασης του καταυλισμού των ΡΟΜΑ.
 2. Λήψη απόφασης για την παράταση μισθωτικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Θηβαίων και NORDIA A.E μέχρι την 31-12-2017.
 3. Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας λιπαντικών για τις ανάγκες λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θήβας (ΔΕΥΑΘ).
 4. Λήψη απόφασης περί ορισμού των υποχρεωτικών πληροφοριών λειτουργίας που πρέπει να έχει η πληροφοριακή πινακίδα εισόδου των παιδικών χαρών του Δήμου Θηβαίων.
 5.Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών – Τακτοποιητικού του έργου με
τίτλο : «Δημοτική οδοποιία Δημοτικής Ενότητας Θήβας».
 6.Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών για το έργο με τίτλο : «Κατασκευή αγωγού ύδρευσης από Ταχυδιυλιστήριο έως Δεξαμενή Δομβραίνας».
 7.Έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου για την εγκατάσταση της βιομηχανίας παραγωγής ασφαλτόστρωσης με την επωνυμία «ΛΑΤΩ ΑΤΕ», στη θέση «Καναβάρι» σε αγροτική οδό της Δ.Κ. Θήβας του Δ.Θηβαίων.
 8.Αποδοχή πίστωσης ποσού 11.664,20€ από το ΥΠ.ΕΣ. που αφορά πρόστιμα Κ.Ο.Κ. το χρονικό διάστημα από 2/11/2016 έως και 2/1/2017 (Χρηματ. Εντολή 260/17).






Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget