πρόσκληση σε κοπή της πίτας με παράσταση Stand Up Comedy Special

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας και ο σύλλογος ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ σας προσκαλούν στην Κοπή της Πίτας και σε μια παράσταση Stand Up Comedy Special με το Γιώργο Χατζηπαύλου. Opening act: Αριστοτέλης Ρήγας.
 Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, 9:00 μμ στο Cafe Bar αφωδείο.
 Πληροφορίες: τηλ. 2261089979, 2261089977
 Είσοδος (για ενίσχυση της Βιβλιοθήκης) 5 € Διάθεση προσκλήσεων: στη Βιβλιοθήκη.
 Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζηπαύλου:
 Ο Γιώργος Χατζηπαύλου γεννήθηκε στη Λιβαδειά. Είναι ηθοποιός και stand-up comedian. Έγινε γνωστός από τις τηλεοπτικές εκπομπές Σκερτσάκια, Σφηνάκια, Λες και το ξερες και Κάτι Ψήνεται.
Όπως αυτοπαρουσιάζεται στο site του:
Η εικόνα ενός ανθρώπου που λέει αστεία στο κοινό κρατώντας ένα μικρόφωνο κι έχοντας το φως ενός προβολέα πάνω του ήταν οικεία από ξένα σήριαλ και ταινίες που έβλεπα στην τηλεόραση καθώς όλο και κάποια σκηνή ήταν γυρισμένη σε ένα comedy club.
Το 1996 σε ένα βίντεο κλαμπ είδα το Raw του Έντι Μέρφι (δεν το νοίκιασα γιατί δεν ήταν ποτέ αγαπημένος μου κωμικός και μέχρι σήμερα δεν το έχω δει ποτέ ολόκληρο) κι εκεί η εικόνα αυτή απέκτησε όνομα, stand up comedy, αλλά και κύρος καθώς στο οπισθόφυλλο αναφέρονταν ονόματα σπουδαίων κωμικών που είχαν ασχοληθεί με αυτό.
Το 2001 παρακολούθησα μία παράσταση στις Νύχτες Κωμωδίας στο club 104 στα Εξάρχεια. Εκείνο που ένιωσα από τα πρώτα κιόλας λεπτά ήταν πώς “μετεβλήθη εντός μου κι ο ρυθμός του κόσμου”.
Έγραψα το πρώτο μου κείμενο και ξεκίνησα τρεις μήνες μετά να παίζω στις Νύχτες Κωμωδίας. Με τα χρόνια το stand up comedy εξελίχθηκε από ένα χόμπι σε πλήρη απασχόληση και την βασική μορφή έκφρασης και δημιουργίας μέχρι που το 2007 παράτησα ό,τι άλλο έκανα για να ασχοληθώ αποκλειστικά με αυτό.
Μετά από δύο σεζόν στις Νύχτες Κωμωδίας βρέθηκα για τρία χρόνια σε μια σπουδαία μουσική σκηνή, στο House of Art. Κατόπιν στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας (1 χρόνο) κι από εκεί στο θέατρο Παραμυθίας (4 χρόνια) και στο θέατρο Εν Αθήναις (2 χρόνια). Τα τελευταία χρόνια συνεργάζομαι με τον Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Παράλληλα έκανα παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά κι εκπομπές στο ραδιόφωνο, τόσο μουσικές όσο και σατιρικές (ΣΚΑΙ, ΕΡΑΣΠΟΡ, FREEDOM, BHMAFM), αλλά και δουλειές στην τηλεόραση και στο ίντερνετ (Comedylab, Σκερτσάκια, Λες και το ξερες, Σφηνάκια) με πιο αγαπημένη την Μάχη των φύλων.
Το stand up comedy όμως ήταν και παραμένει το καλύτερό μου! Θεωρώ ότι το είναι το πιο ολοκληρωμένο είδος κωμωδίας κι ένας καταπληκτικός τρόπος να σκέφτεσαι και να ερμηνεύεις το περιβάλλον σου αλλά κι όσα ζεις. Γιατί η σάτιρα και το αστείο υπάρχουν παντού. Αρκεί να περιμένεις λίγο. Άλλωστε, όπως λένε, η κωμωδία δεν είναι παρά Δράμα συν Χρόνος.


Stand Up Comedy Special

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget