Aπάντηση Νίκου Θηβαίου στις δηλώσεις Βαγγέλη Καρακώστα

Αιχμηρή απάντηση του βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Θηβαίου στις δηλώσεις του βουλευτή Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής Βαγγέλη Καρακώστα, στο ΣΕΙΡΙΟ fm.
 Ο Β. Καρακώστας μίλησε  για σκευωρία, υποστηρίζοντας ότι γιος του βουλευτή, μαζί με τρία ακόμη άτομα, παραμονή της επετείου της 25ης Μαρτίου του 2016, πετούσαν απειλητικά, εις βάρος του, φέιγ βολάν και ότι συνελήφθησαν από την αστυνομία αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ εκείνος δεν ενημερώθηκε για το περιστατικό.
 Κατηγόρησε δε τον αστυνομικό διευθυντή Βοιωτίας ότι συγκάλυψε το γεγονός, με πολιτική παρέμβαση και για αυτό παρέμεινε στη θέση του.
 Για το γιο του Ν. Θηβαίου είπε ότι προσελήφθη στο δημόσιο.
 Για «χοντροκομμένα ψέματα» που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τους αντιφασίστες πολίτες και να σπιλώσουν νέους επιστήμονες, υπό το φόβο των αποκαλύψεων στη δίκη της Χ. Α, κάνει λόγο σε γραπτή δήλωση του ο Ν. Θηβαίος.
 Η δήλωση του :
 Σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή της ΧΑ κ. Καρακώστα στο ρ/σ Σείριος FM, θα ήθελα να επισημάνω πως όσο προχωράει η δίκη της ναζιστικής ΧΑ τόσο θα αποθρασύνονται τα μέλη της υπόδικης οργάνωσης. Με το γνωστό φασιστικό ύφος και τα συνήθη χοντροκομμένα ψέματα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν αντιφασίστες συμπολίτες μας, να συκοφαντήσουν νέους επιστήμονες (που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα) και να σπιλώσουν ικανούς αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας που, κατά γενική ομολογία, εκτελούν με τον καλύτερο τρόπο το καθήκον τους.
 Η κοινωνία γνωρίζει τις πρακτικές αυτές και προπαντός ξέρει να υπερασπίζεται τους δημοκρατικούς θεσμούς από τους γνωστούς «εθνοσωτήρες» .
  

απάντηση Νίκου Θηβαίου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget