Συνάντηση K. Μπακογιάννη με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γ. Σταθάκη

Με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Κατά την συνάντηση, ο κ. Μπακογιάννης ενημέρωσε τον υπουργό για την εξέλιξη των έργων της Περιφέρειας για το φυσικό αέριο, παρουσιάζοντας το χρονοδιάγραμμα, αλλά και τις πρωτοβουλίες που αναπτύχθηκαν για την ολοκλήρωση του.
 Επίσης, ο υπουργός ενημερώθηκε και για την τεράστια κινητοποίηση της Περιφέρειας, των φορέων και των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας για την εξυγίανση του Ασωπού και την δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου στην περιοχή.
 Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την αντίθεση των κατοίκων της Στερεάς Ελλάδας που αποτυπώθηκε και σε ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον τρόπο κατάρτισης των δασικών χαρτών της χώρας.
 Μετά την συνάντηση ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε:
 «Χαίρομαι γιατί ο υπουργός αναγνώρισε τις προσπάθειες και τον αγώνα που κάνουμε τόσο για το φυσικό αέριο όσο και για τον Ασωπό. Είναι δύο στοιχήματα που κερδίζει η Περιφέρεια και είμαστε περήφανοι γι αυτό. Από τη μία πλευρά, τα έργα για το φυσικό αέριο προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος και από την άλλη, ο σχεδιασμός και το όραμά μας για τον Ασωπό παίρνει σάρκα και οστά, με σταθερά βήματα. Όμως, έθεσα, και θα το κάνω όπου και όπως μπορώ, το θέμα των δασικών χαρτών. Πάμε να διορθώσουμε ένα λάθος με ένα ακόμη μεγαλύτερο λάθος. Μέχρι σήμερα δεν είχαμε καταφέρει να καταρτίσουμε δασικούς χάρτες και το κάνουμε με λάθος τρόπο. Θα το βρούμε μπροστά μας».

Περιφερειάρχης Στερεάς

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget