Έλληνας: Ο νέος Εβραίος του Γερμανικού Ολοκληρωτισμού

Έλληνας: Ο νέος Εβραίος

Στις 7 Νοεμβρίου 1937 έγινε στη Γερμανία η πρώτη έκθεση του προπαγανδιστικού έργου «Ο Περιπλανώμενος  Εβραίος» - «Der Ewige Jude» Η έκθεση που αποτελείτο από 265 φωτογραφίες με λεζάντες «απεικόνιζε» τον εκφυλισμό της Εβραϊκής φυλής.
 Το 1940 προβλήθηκε μια προπαγανδιστική ταινία με τον ίδιο τίτλο.
(1)  Τα διαβόητα αυτά έκτρωματα παρουσίαζαν τους Εβραίους ως ένα απολίτιστο και παρασιτικό λαό εξομοιώνοντας τον με τρωκτικά. Η προπαγάνδα αυτή στόχευσε συλλογικά ολόκληρο το Εβραϊκό έθνος. Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής πορείας ήταν τα στρατόπεδα εξόντωσης με την είσοδο στην οποία δέσποζε το σύνθημα «Η εργασία θα σας απελευθερώσει» - «Arbeit Macht Frei».
 Ο Ναζισμός έκτισε τις εκατόμβες των θυμάτων του πάνω σε μια άκρως ρατσιστική ρητορική και έδρασε πάνω σε αυτή χωρίς ίχνος αναλγησίας.
 Τα τελευταία πέντε χρόνια παρακολουθούμε ξανά την αναβίωση του απεχθούς προσώπου του γερμανικού ναζισμού. Το γερμανικό κράτος και η κρατική του εξουσία εμφανίζουν ξανά το απαίσιο ρατιστικό πρόσωπο τους. Είναι το ίδιο πρόσωπο που αιματοκύλισε δύο φορές την ανθρωπότητα. Φαίνεται ότι τόσο η γερμανική εξουσία όσο και το μέρος του γερμανικού λαού που την υποστηρίζει δεν έχουν καταφέρει να ξεριζώσουν από μέσα τους το δαιμόνιο του ρατσισμού και του ολοκληρωτισμού. Τα τελευταία πέντε χρόνια τη θέση του Εβραίου έχει πάρει ο Έλληνας. Ο «τεμπέλης, ακαμάτης, μεσογειακός μελαχρινός ο οποίος παρασιτεί και λαθροβιεί εις βάρος του καλού εργατικού Γερμανού και ο οποίος ευθύνεται ο ίδιος για την κατάντια του». Ο «διεφθαρμένος, κακομαθημένος ψεύτης, κλέφτης, μπαγαπόντης Έλληνας». Αυτή είναι η ρητορική των Γερμανικών μέσων ενημέρωσης. Ο άκρατος αυτός ανθελληνισμός είναι η ίδια απεχθής όψη του ρατσιστικού σωβινισμού που δημιούργησε τους θαλάμους αερίων για τους Εβραίους, τους τσιγγάνους, τους ομοφυλόφιλους, τους Ρώσσους, τους Πολωνούς και τους Έλληνες στο Β΄Παγκόσμιο πόλεμο.
 Σε μιαν υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή Ένωση στοχοθετείται ολόκληρος ο λαός μας σε ένα απίστευτο κήρυγμα μίσους και φασιστικού παραληρήματος από τους απόγονους των Ναζί. Τα επιχειρήματα τους είναι ακριβώς τα ίδια που χρησιμοποιούσαν πριν από 75 χρόνια για έναν άλλο λαό.
 Ο γερμανικός ολοκληρωτισμός έγγυται στην αίσθηση ανωτερότητας της «αρίας» φυλής και τους εκπροσώπους της. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από το γερμανικό. Πίσω από τα προσωπεία των κοστουμαρισμένων και γραβατωμένων καθωσπρέπει εκπροσώπων της οικονομικής λιτότητας κρύβεται το ίδιο πρόσωπο ξανά και ξανά.
 Η αντίσταση στη λιτότητα της κυρίας Μέρκελ δεν είναι μια απλή πράξη αντίστασης. Είναι η αρχετυπική πάλη ανάμεσα στην τυρρανία της Μίας Απόλυτης Εξουσίας και στο κράτος του Δήμου όπως το θέσπισαν οι πρόγονοι μας. Και αυτή τη στιγμή ο Ελληνικός λαός πρωτοστατεί σε μια πανευρωπαϊκή αφύπνιση.
  
Σόλων Αντάρτης ~ solon_antartis@yahoo.com
Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget