Θήβα - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα ''Το Διαδίκτυο σήμερα - Πλοηγηθείτε με ασφάλεια''

ημερίδα Το Διαδίκτυο σήμερα - Πλοηγηθείτε με ασφάλεια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ημερίδα με θέμα «Το Διαδίκτυο σήμερα - Πλοηγηθείτε με ασφάλεια» στη Θήβα.
 Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στη Θήβα, μετά από πρόσκληση του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας
 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ημερίδα με θέμα «Το Διαδίκτυο σήμερα – Πλοηγηθείτε με ασφάλεια» στη Θήβα.
 Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα (4 Νοεμβρίου 2016), στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Θηβαίων μετά από πρόσκληση του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας και στόχευε στην ενημέρωση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών για την εξέλιξη, τις νέες μορφές και τη δίωξη του διαδικτυακού εγκλήματος.
 Ομιλητές ήταν εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ οι θεματολογίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διεξαγωγή των εισηγήσεων ήταν:
· Η αποστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
· Διαδικτυακές απειλές και μέτρα προστασίας.
· Αδικήματα και τρόπος που αυτά διαπράττονται μέσω διαδικτύου.
· Το φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης καθώς επίσης η πρόληψη και αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.
 Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών για τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου και την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα.
 Υπενθυμίζεται ότι η ημερίδα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικότερων -καινοτόμων δράσεων που αναπτύσσει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[facebook][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget