Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Η Θήβα αγκαλιάζει τους σκοπούς μας!

Παράθυρο στη Ζωή

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα «Παράθυρο στη Ζωή!» στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας . Μια ημερίδα που στόχο είχε να ευαισθητοποιήσει, να ενημερώσει και να αναδείξει τη σημαντικότητα ύπαρξης εθελοντών αιμοδοτών και δοτών μυελού των οστών. Ομιλητές, ο Πατήρ Σπυρίδων Βασιλικός με θέμα «Η Ιερότητα του Ανθρώπινου Πόνου» συνεπήρε με τη μεστότητα του λόγου του όλους τους παρευρισκομένους και έδωσε μια άλλη διάσταση στον ψυχικό & σωματικό πόνο.
Επίσης ο Ιατρός, Αιματολόγος-Ογκολόγος, κος Λουκάς Δαδιώτης προσέγγισε το θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και πως τελικά αυτή αποτελεί μονόδρομο στις μέρες μας ενώ εκπρόσωποι του ΟΡΑΜΑΤΟΣ, ο Επιστημονικός Διευθυντής κος Στέλιος Γραφάκος και η Κοινωνική Λειτουργός κα Παναγιώτα Καραφυλλίδου μίλησαν για την Σημασία της Εθελοντικής Δωρεάς Μυελού των Οστών. Περισσότερα από 200 άτομα, παρά τον άσχημο καιρό, παρακολούθησαν τις ομιλίες ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε το γεγονός ότι ανάμεσα τους ήταν οικογένειες που τα παιδιά τους είχαν μεταμοσχευθεί στην Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».
 Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές, τον Ιατρικό Σύλλογο Θήβας και την Πρόεδρο του, την Ιατρό κα Φιλιώ Πρωτόπαπα, τον Δήμο της Θήβας αλλά και όσους όσοι στήριξαν το έργο μας!
Ετικέτες
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου

[facebook][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget