Αμερική, Αμερική, είσαι μια χώρα μαγική !!!

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, αφού οι Αμερικανοί πολίτες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και φώναξαν δυνατά σε όλο τον κόσμο πως η δημοκρατία έχει καταντήσει ένα ανέκδοτο, οπότε πρέπει να ψηφίζουμε κλόουν. Οι αμερικανικές εκλογές δίχασαν τους Αμερικανούς, οπότε οι εκλογές πρέπει να καταργηθούν για να μην διχάζονται οι πολίτες.
Πάντως, αυτές οι εκλογές στις ΗΠΑ κινητοποίησαν τους Αμερικανούς, αφού, όταν έχεις δυο σιχαμένους υποψήφιους, οι πολίτες πάνε στις κάλπες για να ψηφίσουν εναντίον αυτού που σιχαίνονται πιο πολύ.
Άρα, αν θέλουμε να κάνουμε τους πολίτες να πηγαίνουν στις κάλπες -ώστε να τονώσουμε την δημοκρατία-, πρέπει να επιλέγουμε για υποψήφιους τους πιο σιχαμερούς πολιτικούς.
Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ έχει προκαλέσει έκπληξη σε κάποιους, αν και ήταν προφανές πως ο Τραμπ θα νικήσει την Χίλαρι Κλίντον, μια λυσσασμένη σκύλα που έχει τον ανθρωποδιώχτη και την στήριζαν όλα τα παπαγαλάκια των ΗΠΑ.
Όλοι ξέρουν πως η Χίλαρι Κλίντον δεν πήρε διαζύγιο από τον άνδρα της -που την κεράτωνε αβέρτα-, μόνο και μόνο επειδή είχε πολιτικές φιλοδοξίες, οπότε καταλαβαίνουμε πως μια τέτοια γυναίκα είναι αδίστακτη.
Από την άλλη, ο Ντόναλντ Τραμπ έπαιρνε το ένα διαζύγιο μετά το άλλο και πηδούσε όποια έβρισκε μπροστά του.
Οι κατηγορίες κατά του Τραμπ πως ήθελε να φιστικώσει όποια θεογκόμενα έβλεπε λειτούργησαν υπέρ του, αφού είναι λογικό οι πολίτες να εμπιστεύονται περισσότερο κάποιον που γ@μάει αβέρτα από μια γυναίκα που μοιάζει να έχει να δει χαρά στα σκέλια της από τότε που της άλλαζαν πάνες.
Και βέβαια, αν οι πολίτες των ΗΠΑ θέλουν η χώρα τους να σηκώσει κεφάλι, είναι πιο πειστικός πως θα το καταφέρει ένας τύπος που μοιάζει με χαρούμενο καουμπόι, παρά μια θλιμμένη γουρλομάτισσα που λιποθυμάει και την πάνε σηκωτή.
Ο Τραμπ υποσχέθηκε στους Αμερικανούς θέσεις εργασίας -αν τις δείτε , γράψτε μου-, ενώ η Χίλαρι Κλίντον υποσχέθηκε έναν πόλεμο με τη Ρωσία, οπότε εσείς ποιον από τους δυο θα ψηφίζατε;
Πάντως, κανείς δεν παρατήρησε πως ο Τραμπ χρησιμοποίησε μια ελληνική λέξη για κεντρικό σύνθημα στην εκστρατεία του.
  
Read more: http://pitsirikos.net

Ντόναλντ Τραμπ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget