Έναρξη μαθημάτων της 2ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), στην Βοιωτία

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας και η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ),  στο πλαίσιο της μακρόχρονης και επιτυχημένης συνεργασίας τους, προχωρούν στην επανάληψη του δημοφιλούς  Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Η έναρξη των μαθημάτων της 2ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), στην Βοιωτία, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και ώρα 16.30, στις  αίθουσες διδασκαλίας του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, (Λ. Κουτσοπετάλου  1,  Λιβαδειά).
Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων,  τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).
Επισημαίνεται δε, ότι στα  27 χρόνια λειτουργίας του, έχουν  αποφοιτήσει  πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ιωάννινα, Κυκλάδες,  Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Καλαμάτα, Κοζάνη, Δράμα, Κόρινθο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο, Χαλκίδα  και Χανιά κ.α) 4.200 στελέχη, που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.
Η ποιότητα  της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα.
Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.
Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της Βοιωτίας και της ευρύτερης περιοχής, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό.
 Μεταξύ των σπουδαστών είναι στελέχη από τις ακόλουθες εταιρίες: Αλουμίνιον της Ελλάδος ΑΕΒΕ, Αγροτικός Συνεταιρισμός Λιβαδειάς «Αιχμέας», «ISOSTEVIA», «Coca Cola 3E» και άλλες.
 Την έναρξη των μαθημάτων του προγράμματος θα πραγματοποιήσει ο Υπεύθυνος για την διοργάνωση και διεξαγωγή του προγράμματος και Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους καθώς και οι κ.κ. Νίκος Βλασσόπουλος και Μάκης Φιτέογλου, επιστημονικοί συνεργάτες της ΕΕΔΕ.

Μεταπτυχιακού Προγράμματος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget