Απόσχιση… ζητά το Ακραίφνιο;

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν οτι κάτοικοι του Ακραιφνίου (και δεν είναι η πρώτη φορά) συγκεντρώσουν υπογραφές, προκειμένου να δηλώσουν -σε όλους τους τόνους- την επιθυμία η δημοτική τους ενότητα, να αποσχιστεί  από το Δήμο Ορχομενού και να προσαρτηθεί στο Δήμο Αλιάρτου.
 Η ενέργεια αυτή των κατοίκων δεν συνδέεται, λένε,  με το «ναυάγιο» των πιέσεων της δημοτικής αρχής (έστω και σε δεύτερο χρόνο) στο υπουργείο παιδείας για την τύχη του τμήματος της Β΄τάξης του λυκείου που τελικά καταργήθηκε.
 Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, οτι οι δημότες του Ακραιφνίου μιλούν για εγκατάλειψη της δημοτικής ενότητας από τη δημοτική αρχή.
 Αν αυτή η εξέλιξη συνδυαστεί και με τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων του Κόκκινου οι οποίοι αντιδρούν στην κατασκευή αιολικού πάρκου πλησίον του οικισμού τους τότε μιλάμε για μία εκρηκτική κατάσταση στα θεμέλια του Δήμου.
 Συνέχεια μάλλον θα δοθεί στη νεότερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου καθώς εκκρεμεί προς το προεδρείο το αίτημα του προέδρου του Κόκκινου για τη συζήτηση-ενημέρωση του σώματος ως προς την ανάκληση της απόφασης του τοπικού συμβουλίου για την κατασκευή του αιολικού πάρκου.

viotianet.gr

Ακραίφνιο

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget