Αρχιεπίσκοπος: Εύχομαι δύναμη, φρόνηση και σύνεση σε ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε

«Εύχομαι σε εσάς και εμάς πολλή δύναμη, πολλή φρόνηση, πολλή σύνεση σε ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, μετά τον αγιασμό στη Βουλή για την έναρξη των εργασιών της Β’ Συνόδου της ΙΖ’ Κοινοβουλευτικής Περιόδου.
 Λίγο πριν την ακολουθία του αγιασμού ο Αρχιεπίσκοπος συνομιλώντας με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, μεταξύ άλλων ευχήθηκε «λιγότερες πικρίες και λιγότερους ανταγωνισμούς. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε» τονίζοντας πως «ο λαός περιμένει πολλά και από τους πολιτικούς και από τους Ιεράρχες».
 Υπογράμμισε, επίσης, ότι «τα σπίτια μας καίγονται και εμείς τραγουδάμε. Το καράβι βουλιάζει και βουλιάζει για όλους μας. Υπάρχει μεγάλη αγωνία στον κόσμο. Ήμουν στη Νέα Ιωνία και ο κόσμος με ρωτούσε τι γίνεται».
 «Είμαστε όλοι πάνω στο ίδιο κλαρί. Συναποτελούμε ένα δέντρο με βαθιές ρίζες. Είμαστε έκθετοι στις διεθνείς συγκυρίες. Τα παιδιά μας δεν πρέπει να ζήσουν με λιγότερες προσδοκίες» απάντησε, ο πρόεδρος της Βουλής.
 Τον Αρχιεπίσκοπο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος συνόδευσε στην αίθουσα της Ολομέλειας ο Α' αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης.

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget